Demult n-am mai trecut pe platforma WordPress și, de fiecare dată când mă întorc, sunt surprinsă negativ de schimbările pe care le fac.

Dacă rândul trecut am constatat că au dispărut din cititor o parte dintre blog-urile pe care le urmăream, de această dată a dispărut editorul clasic.

Cel de acum nu-mi place, iar WordPress îmi dă de gândit și din toamnă s-ar putea să trec din nou la varianta gratuită.

Dacă îmi puteţi spune cum să revin la editorul vechi, m-aș bucura.

Dar să nu uit de ce venisem. Vreau să vă prezint ultimele mele picturi. Ambele sunt portrete și reprezintă cele două comori: fiica și fiul meu.

Sunt pictate în acrilic pe pânză cu șasiu de lemn.

*****

Sursa foto: arhiva personală

27 de gânduri despre „Cele două comori

   1. Procedează cum am scris pentru o pagină nouă. Dacă nu izbutești să editezi în classic, contactează-ma. Editorul a fost schimbat de pe la mijlocul anului trecut. Probabil este mai performant, nu știm noi să-l exploatăm.

    Apreciat de 1 persoană

 1. Nu ştiu dacă e valabil şi la varianta ta, la mine merge aşa: Intru în blog, dar în panoul de control, adică acolo unde în partea stângă am coloana cu setări, module, meniu etc, în mijloc vezi articole și ultimele comentarii și în dreapta articol nou, ciorne, statistici etc. vezi toate ciornele. Când dau pe vezi toate ciornele, undeva sus apare articol nou și săgeată-n jos. Dacă dau pe ea, am editor nou, editor clasic. Și ăla e.

  Ce frumoase sunt portretele!

  Apreciat de 4 persoane

   1. Constanța a ajuns, eu nu 😦 și nu că nu m-aș descurca, m-a ghidat prin telefon și tot degeaba. O să caut help-ul wp, că am mai vorbit cu ei, și o să le scriu că nu-mi pasă ce fac, dar să nu mai prind block-uri la mine. Crossed fingers…!!!

    Apreciat de 2 persoane

    1. Classic este un tip de block care are regulile de editare cu care ai fost obișnuită. Ar trebui să mai încerci, eu urmez soluția pe care mi-a oferit-o chiar help-ul WP.

     Apreciat de 2 persoane

 2. WP-ul se joacă de multă vreme cu „nervii” noştri! Atâtea schimbări aproape de la o sāptămână la alta, este cam mult! Cam aceleaşi probleme le am şi eu! Nu-mi place deloc varianta nouă, dar mă folosesc de ea, deşi am emoții când încep să editez!
  Şi acum despre artă!
  Nu ştiu ce să zic!? Portretele sunt reuşite sau copiii sunt frumoşi!? O, da, ştiu! O mamă foarte talentată are doi copii frumoşi şi a pictat două portrete frumoase!🤗

  Apreciat de 1 persoană

  1. Îmi văd copiii minunaţi, dar merit eu atâtea aprecieri?
   Acum cinci luni n-aș fi crezut că mă voi apuca de pictat.
   Începutul anului vine cu tot felul de surprize pentru mine. Cu doi ani în urmă am renunţat brusc la fumat, anul ăsta am început să pictez după o pauză de zeci de ani. Provocări.
   Îţi mulțumesc din suflet pentru încurajări (n-am uitat de ele) și pentru toate aprecierile care le-au urmat. ❤🤗🤗

   Apreciat de 2 persoane

   1. Sigur că meriți aprecieri! Cât mai multe! Nu oricine poate face ce faci tu! Adică n-ai pictat zeci de ani, şi, dintr-o dată, baaang!, portret! Eu ți-am mai spus asta: proba de foc a unui pictor este portretul! Degeaba pictezi cei mai minunați trandafiri, dacã portretul îți ridică probleme! Desigur, exercițiul este vital, dar dacă n-ai talent…🤗🤗🤗

    Apreciat de 1 persoană

 3. Felicitări, Constanța, doi copii minunați și două portrete frumoase. Schimbările astea ne cam pun nervii la încercare, nici pe Facebook nu-s tare încântată de noua față, au ele o logică dar pe mine mă stresează.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.