Nu contest existența Covid-ului, nu sunt antivaccinare, dar în Spitalul Județean din Sibiu se pare că principalele cauze ale deceselor sunt nepăsarea, relele practici, sedarea permanentă a pacienților fără a se ține cont de istoricul bolilor lor, lipsa de empatie, imobilizarea și legarea de pat pentru a-i ține în starea de inconștiență până la sfârșitul iminent, goana după sumele promise în plus de guvern.

Sibienilor le este teamă de spital știind că ATI-ul este stația terminus. De aici un număr infim mai pleacă în viață și asta în cazul în care aparținătorii fac cu rândul pe la ușile spitalului întrebând de ei, altfel… este spitalul groazei.

Nu cunosc termenii medicali și nici procedurile, dar mai jos las link-ul unei declarații cutremurătoare a unui asistent care a lucrat în acest loc înspăimântător. Doctorii neglijează bolnavii dând indicații să fie sedați în exces, rezidenții fac „practică” pe vii, totul arată ca un lagăr de exterminare.

https://www.turnulsfatului.ro/2021/03/07/rdquo-si-eu-am-omorat-oameni-rdquo-dezvaluiri-socante-din-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-180535

Este un articol cutremurător pe care nu am putut să-l ignor. Am făcut apel la Raed Arafat, la Vlad Voiculescu rugându-i să oprească acest genocid. Înțeleg că procurorii s-au autosesizat, dar mi-e teamă de mușamalizarea specific românească. Avem preșuri prea mari sub care să ascundem mizeria.
Dumnezeu să ne ajute, cred că doar el mai poate!

*****

Sursa foto: turnulsfatului.ro

27 de gânduri despre „În Spitalul Județean din Sibiu ATI-ul este stația terminus

    1. Poate va fi și la alţii, dar pe noi putreziciunea o să ne termine.În timp ce ţările vest-europene folosesc intubarea doar în cazuri extreme, pentru că au constatat că face mult rău, la noi este regula la ATI. Of!
     O zi bună, Aura!

     Apreciază

  1. L-am aflat la prima oră și n-am putut să stau locului. Am trimis link-ul tuturor celor cu responsabilităţi în materie, apoi m-am apucat de scris. Cu ani în urmă, la același „renumit” spital am trecut cu fiica mea printr-o întâmplare care o putea costa viaţa, dacă n-o scoteam de acolo.
   De atunci nu mai am încredere în medicii din Sibiu.

   Apreciat de 2 persoane

    1. Acum chiar că îmi vine „să le plâng de milă”. Medicilor. 😠 Iar ei nu știu cum să-și facă serviciul mai ușor. Îi adormi pe toți, îi intubezi, care scapă, scapă, care nu, asta e. Covidul e de vină, nu procedurile greșite. Dar ne mirăm că ne iau spitalele foc. Păi, dacă sunt abandonați singuri, ei sedați și aparatele de ventilat mecanic. Nimeni să aibă grijă de ei.😢

     Apreciat de 1 persoană

 1. Refuz să cred așa ceva. Nu cred că cei care muncesc în slujba omului și a sănătății sale să fie niște criminali. Leziunile din poze nu sunt de la legături de fașă. Sunt flictene sparte, pe care le cunosc prea bine și apar în tulburările metabolice frecvente la pacienții intubați.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Te răvășește și te revolta așa ceva. Am înțeles că sunt proceduri și cât timp sa legi pe cineva în ați și cât timp sedezi, nu oricât cu voia la tine. Sa speram că nu se va mai întâmpla niciunde așa ceva. De mult am înțeles că spitalele noastre ucid. Sunt nespus de tristă! 😟

  Apreciat de 1 persoană

  1. Dacă procedurile sunt de vină, să răspundă cine le-a făcut. Dacă medicii abuzează de sedare și intubare, să răspundă pentru asta. Normal că mor carbonizaţi, dacă sunt adormiţi și nimeni nu supraveghiază aparatura care functionează non stop. Nimeni nu verifică dacă amărâții ăia nu pot respira și singuri. Sunt doar niște numere, care le aduc mulţi bani medicilor.

   Apreciat de 1 persoană

 3. Încă mă agăţ de speranţa că cel care a spus toate astea ori a omis date importante din tratament, ori are un singur scop care nu are legătură cu salvarea oamenilor.
  Sunt om şi asta pur şi simplu nu mă poate lăsa să cred aşa ceva. Nu-l acuz pe om că minte, m-a revoltat până la lacrimi asta. Dar efectiv mi se blochează mintea şi nu pot şi nu vreau să cred că medicii au omorât oameni conştient. Nu am habar de medicină, dar orice medic ştie, spune omul, că toate concentraţiile alea din perfuzii, pe care le dă tot el în articol, pot fi letale şi că nu intubezi un om doar ca să tacă, când asta ştii că îl poate omorî. Deci nu. Nu pot să cred monstruozitatea asta. Dacă e aşa cum se spune, ar trebui scoşi azi toţi medicii de acolo, încă sunt pacienţi Covid care până mâine pot muri din cauza lor.
  Şi asta ce e? Crimă cu premeditare, nu? Că nu e culpă aici.
  Aştept. Deşi am ajuns într-o buclă periculoasă. Dacă rezultatul va fi favorabil nouă tuturo şi lor, că nu e aşa cum se spune, va interveni acel: deci muşamalizaţi? Deci sunteţi pe mână cu ei.
  Nu ştiu, mă îngrozeşte tot ce aud.
  Şi nu mă pot gândi la ce e în sufletul familiilor care au pierdut oameni dragi acolo, acum când există întrebarea: au fost sau nu omorâţi? Doamne fereşte, e crunt!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Starea în care ești tu astăzi eu am trăit-o ieri când am citit articolul din ziar. De aceea am trimis link-ul peste tot. Simţeam că trebuie să fac ceva, că sunt vinovată dacă nu încerc tot ce știu și pot. Apoi mi-am amintit de documentarul „Colectiv” și de ancheta demarată de Corpul de control al ministrului sănătății de la acea dată (Vlad Voiculescu) și i-am căutat pagina pe Facebook. I-am pus link-ul în messenger cu rugămintea să oprească genocidul.
   Doamne, cât m-am bucurat când după 2 ore și ceva l-am auzit la știri că va trimite Corpul de control!
   Acum să sperăm că anchetatorii vor fi experimentați și obiectivi și nu vor ascunde mizeria sub preș.
   Eu nu vreau să politizez nimic, când în joc este viaţa oamenilor, politica nu are ce cauta.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Politica nu are ce căuta nici în şcoli şi totuşi…
    Sigur, aici e vorba de vieţi care s-au pierdut. Ai văzut în Colectiv că dincolo de voinţa lui Vlad Voiculescu nu a avut pur şi simplu ce să facă? Ai văzut că a zis că sistemul e mai putred decât ar fi bănuit?
    Ei, de asta îmi e frică. Degeaba vrea el… gata, tac. Nu, nu politizez nici eu, habar nu am de politică. Dar atât înţeleg: nu e singur pe lume niciun ministru, oricine-ar fi. Şi ceilalţi sunt mai tari ca el.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.