Cine zice că n-am moștenit nimic din paranormalul lui Dracula? Nu, nu-i vorba de vampirism, ci de dorinţa de a porni la plimbare noaptea, chiar dacă trecerea în lumea de apoi s-a săvârșit cu ani în urmă.

Mai exact, un cetățean din Râșnov, jud. Brașov, a primit de curând un proces-verbal de constatare a contravenției. Până aici nu-i nimic anormal, doar că procesul-verbal sancționa cu avertisment contravenția pe care a făcut-o fratele său decedat acum doi ani. Stupefiat a citit că în luna ianuarie a acestui an fratele se plimba pe strada Vlad Țepeș (coincidență?) după ora 23:00 fără să aibă asupra sa declarația pe proprie răspundere. Toate datele de identificare din document, adică atât CNP-ul, cât și seria și numărul cărții de identitate aparțin fratelui trecut la cele veșnice.

Ce vă spuneam? Nici fantomele nu mai pot ieși la plimbare când vor.

Cum poate fi dezlegată enigma? Agentul de poliţie locală nu a încheiat pe loc procesul-verbal, iar în momentul întocmirii i-a confundat pe fraţi.

*****

Sursa foto: fr.freepik. com

19 gânduri despre „Nici fantomele nu mai pot ieși la plimbare noaptea

    1. Sunt plini de „haruri” polițiștii nostri. Eludează legea participând în grup mare la chefuri. Nu tu mască, nu tu distanţare. Se pozează cu interlopii, iar când cineva îndrăznește să-i atenţioneze, în loc de mulțumesc, primește bătaie.

      Apreciat de 3 persoane

  1. Curat murdar! Miliția noastră e de tot râsul. Au protestat că huliganii, cu fumigene colorate, pentru bani, au aruncat cu caschetele in Cotroceni, nu au salvat nimic, niciunde că nu sunt dotați. Îi bat și umilesc pe cei ce le atrag atenția când ei nu respecta legea. Mai lipsea doar sa amendeze fantomele. 😟

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.