Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu, Liviu Pop, Eugen Nicolicea, Marian Oprișan, Viorica Dăncilă… O înșiruire de nume de care am vrea să nu mai auzim în politica românească acum și niciodată. Pe lista asta ar trebui să se regăsească mult mai mulți, dar, probabil, după Liviu Dragnea sunt personajele pe care românii le-au asociat tot mai mult în ultimul timp cu sfidarea, aroganța, corupția, prostia.

Sursa foto: internet

Mișcarea lui Ciolacu ar fi interesantă, dacă nu ar urmări doar plata unor polițe, iar genul acesta de politică este tipic traco–geto–dacilor altoiți de romani, cum ar spune bloggerul Florin (Născut pe lista neagră).

Nici măcar nu cred că le vom „duce mult timp dorul”, căci uneltirile și trădările ne sunt caracteristice din cele mai vechi timpuri și sunt adânc fixate în ADN-ul nostru.
De altfel Ciolacu a lăsat portița deschisă, nu le bagă nimic de vină (cum ar putea?), afirmă, cu o faţă nevinovată și cu un zâmbet șăgalnic în colţul gurii, „Am lucrat cu materialul clientului”, aruncând mâţa moartă în ograda organizațiilor locale, care nu i-ar fi prins pe listele cu propuneri.

Indiferent de miza războiului fratricid, eu mă bucur că pentru un timp nu voi mai vedea figura tâmpă a lui Liviu Pop sau a Vioricăi Dăncilă – prinsă cu mâna în borcanul cu miere – sau faţa trufașă a „revoluționarului închipuit” Eugen Nicolicea, ori expresiile disprețuitoare ale non-valorilor Șerban Nicolae, Marian Oprișan și Cătălin Rădulescu.

Ar putea fi un început…

*****

23 de gânduri despre „”Am lucrat cu materialul clientului”

  1. Cam ca Liviu Pop mă uit eu la propriul articol și nu înţeleg ce se întâmplă. WordPress începe să mă irite. Online este așa cum l-am scris, în timp ce aici nu are niciun paragraf.😃😃

   Apreciază

    1. Este un browser robust. Probabil folosești Windows. Eu îl detest. Pot fi mai multe legate de ambele și de instalarea/configurarea sistemului tău de operare. De exemplu Cache-ul pe care-l creează browser-ul sau filele temporare. Poate fi și o incompatibilitate a API-ului WP, dar mult mai puțin probabil.

     Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.