M-am îmbrăcat frumos și mă pregătisem să spun cuvinte mari, să vă zic că am doi ani și de acum sunt băiat mare. Ce să mai întreb dacă mă place cineva? Când ţi-e lumea mai dragă fug dintr-o parte în alta fără să mă gândesc dacă nu v-am obosit. Dar voi știţi cine-i vinovatul sau vinovata, mai bine spus.

De fapt, eu sunt un sărman blog docil și nu îndrăznesc să mă port după cum mă taie capul, de teamă să n-o supăr pe… , ființă cu veleități de dictator. 🙂

Deunăzi tocmai îi spuneam că am putea prezenta un monument istoric (voi știţi cât de mult îi place și de asta am îndrăznit să propun) și a strigat la mine că nu sunt major să iau eu decizii. Apropo, știţi când împlinesc blogurile majoratul? Că de va trebui să aștept optsprezece ani, mă dă afară WordPress pe motiv de Alzeimer.

Credeți că am mai îndrăznit să am inițiative? Never ever. Am mai supărat-o o dată și câteva zile nici să se uite la mine n-a vrut, deși îi apăream din întâmplare în cale. Până într-o zi când i-a fost dor de voi și a vrut să vadă dacă sunteți bine. Așa mi-a aruncat și mie un zâmbet pe fugă, dar m-am mulţumit și numai cu atât.

De doi ani de când ne știm, am început să o cunosc. N-ar fi fată rea, dar uneori n-o prea înţeleg. Ca acum, de exemplu, i-am zis că am depășit 50.000 de vizualizări, iar ea m-a privit încruntată și mi-a servit-o. „Ce te lauzi? Se putea mult mai bine.” Se putea, desigur, dacă m-ar fi ajutat și ea puţin.

Toată ziua e cu gândul la distracții, iar eu alerg într-un suflet după ea și nu am voie să mă plâng de oboseală. Cică ar fi trebuit să știu de la început ce mă așteaptă, de când m-a botezat. Doamne, mulţamu-ţi, bine că am scăpat de proteste! Că zilnic ajungeam frânt acasă și, în loc să fiu lăsat să mă odihnesc, o auzeam strigând „hai, gata, la treabă!

Nu vreau să credeți că sunt nesimțit și o vorbesc de rău pe la spate, că i-am zis-o și în faţă, dar acum, dacă am împlinit doi ani, am și eu drepturile mele de blog cu vechime în muncă. Nu vă mai plictisesc cu tânguirile mele, că nu-i frumos. Am vrut doar să spun că mă bucur de a-mi fi întâlnit prietenii, că vreau să vă regăsesc mereu veseli și gata de spus și ascultat povești și să vă dedic o melodie.

Gata cu sărbătoarea, la treabă! Vă pup!

*****

Imaginea reprezentativă: arhiva personală

22 de gânduri despre „Se putea mult mai bine

 1. 18 ani umani?!? Cine știe ce rămîne din wp peste încă 16, abia-l mai recunoaștem de la an la an :))))
  Dar, blogușor, tu să crești mare și puternic oricum și, mai ales, să ai subiecte după care să fugi…! ❤❤❤
  Semnează un frățior mai mic 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dragule, eşti tu mic, dar eşti voinic! Aşa de voinic şi curajos că aş fi putut băga mâna-n foc că eşti mai măricel! Ştii ceva!? Constanța ta e super, crede-mă pe cuvânt, am auzit-o pe Aura mea lăudând-o pe aici prin US. Ar fi bine să te văicăreşti mai puțin, că şi aşa au multe pe cap fetele astea ale noastre! Mereu se schimbă ceva pe WP- ul ăsta de le înnebuneşte! Să creşti mare, mare şi să ne auzim peste un an! Că peste 16 e cam mult! Tu nu vezi că lumea a luat-o razna în câteva luni…
  Al tău văr, Eco!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Ești băiat mare, dragă bloguleț, tocmai pentru că ai fost conceput de o prințesă ca din povești, iar astfel crești într-un an cât alții în șapte. Deci ai 14 ani și peste vreo trei luni poți să zici că ești major. Îți doresc să fii la fel de harnic, iar pașii să te poarte prin cele mai frumoase locuri, din care să ne transmiți lucruri interesante. La mulți ani!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Aș vrea eu să fiu Făt-Frumos, dar nu reușesc să mă dau peste cap de trei ori. Însă, dacă zici că peste trei luni sunt major, m-ai făcut fericit astăzi. Da, da, are grijă Constanța să mă ducă în locuri frumoase, iar eu vi le voi arăta cu drag. Mulțumesc, blogulețule! 🤗🤗

   Apreciat de 2 persoane

 4. La mulţi ani! Să creşti mare! Eu sunt deja la şcoală şi e fain când eşti mai mare, vei vedea. Am scris deja şi eu de câteva ori, m-a lăsat Potecuţa să scriu eu în locul ei, e interesant să scrii tu şi să vorbeşti cu cei care îţi trec pragul. Mă bucur că te-a lăsat şi pe tine!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Vezi? Potecuța ta e fată faină și a avut încredere în tine. Bine a făcut că tare frumos mai scrii. Eu am scris fără nicio aprobare și sper să nu mi-o iau din nou și să mă ocolească. Mai ales că am auzit-o eu zicând ceva de un frățior mai mic. Tu ești la școală? Sigur e online și se vede că îți place. Mulțumesc, voinicule! ❤️🤗🤗

   Apreciază

 5. Ador blogul tau, e baietel marisor acum, crescut ca un fat – frumos, hranit cu poame originale, mangaiat cu vorbe dulci si delicate dar si cufulit din cand in cand, deci un copil incantator si chiar deloc alintat. Foarte, foarte bine te dezvolti in blogosfera Constanta, esti o prezenta extrem de agreabila si placuta imbini textul cu imaginile si cu filmarile intr-un mod autentic deci intr-un cuvant esti fara de seaman. Felicitari si la multi ani!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Adriana, draga mea, de nu-i spuneam eu cum să facă, n-ar fi știut. Pe mine mă întreabă de câte ori se schimbă platforma. Cu editorul de bloc-uri, i-am zis să scrie de pe telefon sau tabletă până învață cum să-l fenteze pe pc. Nu că aș fi prea priceput, dar am timp mai mult decât ea.
   Îţi multumesc din tot sufletul meu de sărbătorit răsfăţat! 🤗😘❤

   Apreciat de 1 persoană

 6. La multi ani! blogusor. Sa nu te deochi! As fi zis ca esti mai maricel. Dupa locurile unde ne duci si dupa muzica si dupa curaj… Felicitari!
  Sa cresti mare si frumos, sa fii vesel si ascultator (pe alocuri…). Sa-ti ceri drepturile si sa le respecti si pe ale altora, cum ai fost invatat (prin proteste, parca..).
  Altfel, ne incanti si stii asta. Pupiciii

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulţumesc, Ina! 🤗😘❤ Per ansamblu sunt foarte ascultător, mai ales că și eu și Constanţa avem preferinţe comune, dar uneori nu știe să ia pauză, nu are limite și atunci devine obositoare. Primii doi ani sunt cei mai grei, așa-i? 😃

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.