Cea mai tare reclamă de anul ăsta! Eu i-aș da un premiu, o căpșună. Căpșuna de aur. Ce, doar americanii să fie cu zmeura?

Dar să revenim la anunț. Dacă de Covidu’ adus de 5G nu scăpăm, iată cum putem distruge răul din rădăcini. Regula de bază: cumpără-ți fes! Te scapă de ” radiațiile mortale” 5G, 4G, 3G, 2G, 1G, -1G, -2G… Și așa mai departe. Turmalina, o piatră neagră, verde, roz… cum și-o dorește fiecare prin comandă, destinată turmelor pașnice și ascultătoare, face adevărate minuni cu creierașul nostru.

Efectul fesului se constată și în neutralizarea cursurilor de apă de la deal și de la câmpii. Posibil are legătură și cu ploile, dar n-a mai avut loc pentru cuvinte când a scris anunțul.

Cel mai important lucru este că poate fi purtat în egală măsură de către femei și bărbați, fără discriminare de sex și IQ, fără misoginism și altele. Și mai trebuie să rețineți că nu-și pierde niciodată proprietățile, chiar dacă este spălat.

Renunțați la „scaunul de la cap”! Înlocuiți scaunul cu piatra! Prețul nu mai contează, căci interesul este… fesul.

*****

Sursa foto: virginradio.ro

18 gânduri despre „Fesul anti 5G

 1. Din păcate, cred că mulţi mai cred aşa ceva. Vreau să cred că a fost pusă tocmai pentru un experiment, să vadă câţi ar comanda, ori pentru o mare ţeapă. Oricum, genial!
  La mine, la etajul 6, uneori nu e presiune la apă şi de multe ori rămân cu un fir de apă la duş. Deci aş lua-o pentru cursul ăla pe care să-l neutralizez cu nişte presiune 😀

  Apreciat de 1 persoană

  1. Doamne, câte utilități mai are bietul fes! Eu cred că e pe bune anunțul, nu-i experiment și fraieri încă sunt destui. 😂😂
   Și blocul nostru a avut probleme cu apa, dar am înlocuit toate ţevile luna trecută că erau colmatate.
   Nu e normal să n-ai presiune la apă, chiar dacă stai la etajul 6.

   Apreciază

 2. Și totuși, cred ca IQ va fi nodul din papură! Cred, dar nu sunt chiar convinsă! Îți faci cruce, scuipi în sân și fugi ca dracu’ de tămâie, vorba lelicăi Marița de sub coasta borcutului!🙈😅

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.