Povestea de astăzi, dragii mei, este despre o prințesă care își dorea frumuseţea veșnică. Acum, știa ea că viaţa este finită, dar voia să fie tot timpul la fel de frumoasă. În fiecare dimineață își privea oglinda și o întreba cum arată.

Ce spuneţi? Că am greșit povestea? Nu, nu este vorba despre mama vitregă a Albei ca Zăpada, oricine are „la palat” cel puţin o oglindă. Și eu am vreo patru oglinzi mari, fără să fiu prințesă.

Auzise prințesa noastră că într-o ţară îndepărtată, de mulţi aproape necunoscută, există „un vraci” care de peste 130 de ani face leacuri ce poartă grija pentru frumos și sănătate, iar vraciul cel priceput s-ar numi Farmec.

În împărăţie s-a dus vestea că se caută voinici care să plece în acea ţară cu leacuri tămăduitoare. Credeți că nu s-au găsit amatori? Păi nu v-am spus că prințesa era răpitor de frumoasă? Probabil am uitat, așa cum am uitat să zic ce premii îi așteaptă pe cei ce aduc leacul. Până la final veţi afla, cred.

Ziua în care urmau să plece în misiune a sosit și în curtea palatului se adună mulţi viteji pe caii lor de metal și foc. Prințesa se plimbă printre ei încurajându-i și de căpăstrul fiecărui cal prinde câte o eșarfă colorată. Nu știu cum se face, dar eșarfa roșie ajunge taman la gâtul calului lui Făt Frumos cel Năbădăios căruia prințesa-i zice:

– Făt Frumos Năbădăios, te proclam conducătorul suprem al detașamentului format ad hoc. Și, înainte de-a pleca, vă cer să aveţi mare grijă de voi!

Voinicii salută cu respect pe prințesă și pe curtenii adunaţi din pură curiozitate și pornesc spre poarta principală. Podul este coborât, iar ei pleacă la drum.

În urma lor rămâne palatul, forfota, bătăile sacadate ale tobelor, râsetele fecioarelor, strigătele copiilor ce aleargă fericiți pe străzile pietruite. Drumul este lung și primejdios. Nimeni nu mai spune glume și se lasă tăcerea. Se aud doar copitele metalice ale cailor de metal și foc.

Sunt în cea de-a doua zi a călătoriei spre ţinuturile Farmec și seara îi prinde tocmai pe când ar trebui să străbată Codrul Jalei. Bătrânii povesteau că mulţi au pierit în acest codru unde te paște la tot pasul primejdia. În Codrul Jalei trăiește un virus perfid și ucigător ce atacă pe nepregătite orice suflet omenesc luându-i suflarea. Voinicii își leagă pe faţă eșarfele descântate dăruite de prințesă la plecare.

Pe cum pătrund mai adânc în codru, aerul devine tot mai irespirabil. Până și caii de metal încep să fie neliniștiţi. Și, când credeau că sorţii lor de izbândă au dispărut, simt niște mâini puternice care-i ridică în aer cu cai cu tot și-i poartă spre un loc plin de flori minunate și parfumate, iar muzica-i învăluie.

– Ce v-a mânat la drum, voinicilor? se aude o voce plină de bunătate.

Făt Frumos cel Năbădăios face un pas în faţă și glăsuiește celui din faţa lui:

– Frumoasa noastră prințesă ne-a trimis să-l căutăm pe vestitul Farmec și să-i aducem minunatele sale produse.

După un timp veni și răspunsul:

– Eu sunt cel pe care îl căutaţi, eu sunt cel mai mare producător român de cosmetice și am să vă prezint o parte din munca mea de zeci de ani. Aici în partea dreaptă este gama Gerovital Plant, gama cu până la 98% ingrediente naturale, care protejează Microbiomul pielii, adică totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. Produsele au la bază uleiul de măsline, extract de semințe de castan, rizomi de ghimpe pădureţ, frunze de viţă de vie și hamamelis, rădăcini de brusture.

Lângă este Gerovital Luxury, gamă bogată în vitamine E și C, ulei natural Inca Omega, Unt Shea, ceară de albine și acid hialuronic. Pentru domniţele pretențioase am mai pregătit gama Gerovital H3 Equilibrium cu extract de ceai verde, de floare de colţ, multivitamine, ulei de măsline, acid hialuronic.

Uitaţi-vă, domniile voastre! Veţi găsi în continuare gamele: Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Derma+Premium Care, Gerovital Beauty, Gerovital Tratament Expert, Aslavital Mineralactiv și multe altele. Pe toate le-am creat să revitalizeze proteinele tinereții și să crească longevitatea celulelor.

În aceste zile, alături de întreaga comunitate, m-am implicat în lupta împotriva virusului ucigaș (de care v-am scăpat în Codrul Jalei) și, pe lângă produsele de curățenie pe care le produceam până acum, am început fabricarea loţiunii igienizante pentru mâini pe bază de glicerină și a gelului de igienizare a mâinilor cu acţiune rapidă. Vor fi asigurate cu prioritate solicitările celor din prima linie care luptă cu virusul, pentru că întâi este grija pentru cei care au grijă de noi toţi.

După ce au ales din fiecare gamă produse dătătoare de tinerețe, protejaţi de puterile Marelui Farmec, voinicii noștri au pornit către draga lor prințesă, care-i aștepta pregătită să le confere ordinul Cavalerilor Tinereții Veșnice.

După ce virusul dintre ei va fi îndepărtat, vestitul Farmec a promis că va porni spre ţinutul voinicilor într-o campanie de promovare a produselor sale (cu multe ingrediente naturale benefice pielii) în rândul tuturor domniţelor pe care, în ateliere de creație, le va învăța personal să realizeze cu mânuțele lor delicate anumite produse, cum ar fi săpunul și câteva creme.

*****

Sursa foto:@farmec.romania

Probă sponsorizată de Farmec.

Articolul „Tinerețe fără bătrânețe de la Farmec” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

14 gânduri despre „Tinerețe fără bătrânețe de la Farmec

 1. Tu eşti o prințesă, clar! Ce poveste, ce poveste! Minunată, evident, plină de farmec, fără discuție! Da, cei de la Farmec au produse foarte bune. Sper să placă povestea şi juriului, tot atât cât şi mie şi să te onoreze cu 100 şi o 🌟!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Farmec și farmecul lui m-au inspirat la scris. Sunt utilizatoare a produselor Farmec cu care am înlocuit unele foarte scumpe de la alte firme. Apreciez munca și seriozitatea lor, căci altfel nu ar fi rezistat atâţia ani pe piaţă.
   Mulţumesc mult, Aura!🤗

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.