Ce-aș face dacă aș fi Super Erou Today? Înainte de a mă gândi ce-aș face ar trebui să știi cine este Today Advertising și cu ce se ocupă. Today Advertising este o agenție de publicitate, iar obiectul său de activitate, cum se spune în limbajul de lemn al Registrului Comerțului, este oferirea soluțiilor și produselor promoționale personalizate în cadrul campaniilor de marketing.

Acum am să-ți spun un secret, dar păstrează-l pentru tine, chiar sunt un Super Erou Today. Nu am mască, nici costum mulat din elastan ori pelerină, nu mă pot lăuda cu mușchi gonflabili și superputeri, dar am viziune și multă putere de convingere, iar asta face totul.

Ești o firmă tânără și ai vrea să-ți dezvolți afacerea? Vrei să ajungi mai repede la „mintea” consumatorilor tăi? Vrei să faci cadouri partenerilor de afaceri sau angajaților tăi? Vrei să faci cadouri de brand pentru evenimente de promovare? Poți rezolva totul dacă vei apela la produsele promoționale. Nici asta nu știi ce înseamnă? Sunt niște produse tips & tricks care te vor ajuta să rămâi mai mult timp în atenția oamenilor, dar aceste produse-cadouri trebuie să fie deosebite pentru a atrage atenția. Ai nevoie de inventivitate, experiență și pricepere în promovare, care nu trebuie să se facă oricum. Hai împreună, eu și tu, să vedem niște produse wow și să salvăm lumea de cadourile promoționale nașpa!

Pentru a realiza aceste lucruri, trebuie urmați niște pași.

Studiez cu atenție cazul tău și stabilesc o strategie personalizată

Ca Super Erou voi acorda o mare atenție problemei tale și voi selecta pentru tine produsele promoționale cele mai potrivite. În primul rând voi ține cont de posibilitățile tale financiare, alegând produsele deosebite cu cele mai mici costuri. Apoi aceste produse vor fi inscripționate cu numele tău, cu logo-ul sau cu mesajul campaniei de promovare.

Cum ar fi acest set de baie ce conține loțiune de corp, gel de duș și prosop.

Sursa foto: Today Advertising

Sau poate o frumoasă floare galbenă ce se transformă într-o plasă pentru cumpărături.

Sursa foto: Today Advertising

Dacă încă nu te-ai hotărât, am altceva frumos pentru tine din categoria „promoționale argint/placate cu argint„. O ramă placată cu argint pentru o poză minunată. Dimensiunile ei sunt 130/180 mm.

Sursa foto: Today Advertising

Boxa Martins cu bluetooth, carcasă metalică, radio, mp3 player, baterie reîncărcabilă, cablu USB și handsfree, din categoria „tehnologie & accesorii” te va cuceri prin sunetul ei și prin aspectul deosebit.

Sursa foto: Today Advertising

Și, dacă nici așa nu te-ai hotărât, am pentru tine un pandantiv inimă din oțel și un inel de chei cu buburuză, trifoi și ardei.

Sursa foto: Today Advertising
Sursa foto: Today Advertising

De fapt, cel mai bine este să alegi singur din multitudinea de produse promoționale pe care ți le pun la dispoziție. Indiferent ce vei alege, ține cont că rezultatul urmărit prin această promovare este creșterea vizibilității brandului tău.

Relația dintre tine și client prin promovare

Prin campania de marketing urmărim împreună, căci sunt interesat ca afacerea ta să prospere, ca relația dintre tine și client să fie durabilă. Reclamele promovate prin mass-media (radio, televiziune) sunt de multe ori neinspirate și de scurtă durată comparativ cu produsele promoționale. Iar, dacă acestea din urmă sunt și utile și atractive vor fi folosite mult timp de persoanele care le-au primit și poate vor fi transmise și altora. Expunerea de lungă durată va crea impresia unui business de încredere și serios.

Sursa foto: Today Advertising

Produsele promoționale pot fi alese în funcție de anotimp sau specificul activității tale

Poți oferi produse-cadouri promoționale angajatului tău, partenerului sau clientului tău. În toate situațiile vei urmări fidelizarea lor. Acestea pot varia în funcție de anotimp sau evenimente, zile aniversare: rucsacuri, mingi, pălării de plajă, șepci, umbrele, pelerine de ploaie, termosuri, căni, calendare, pixuri, semne de carte și lista poate continua. Gama produselor promoționale este foarte variată pentru a putea fi enumerată ușor.

Sursa foto: Today Advertising

Spuneam că ele pot să difere și în funcție de specificul activității tale, iar inscripționarea logo-ului tău are drept scop rămânerea lui cât mai mult timp în mintea celor cărora li se adresează.

În segmentul HoReCa promovarea se face prin imprimarea logo-ului pe prosoape, lenjerie, pe uniformele personalului, pe pahare, tacâmuri și alte ustensile de bucătărie.

Sursa foto: Today Advertising

Chiar dacă am încercat în puține cuvinte să descriu ocupația mea de erou, sper că am reușit să te conving de importanța promovării afacerii tale prin folosirea produselor și cadourilor promoționale. Fii la rândul tău, asemeni mie, Super Erou Today pornit în salvarea lumii de produsele promoționale nașpa!

*****

Probă sponsorizată de Today Advertising.

Articolul „Dacă aș fi… Super Erou” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

12 gânduri despre „Dacă aș fi… Super Erou

  1. M-ai convins! Dar nu să folosesc respectivul serviciu, ci că ești foarte ingenioasă, creativă, talentată….un OM frumos! Dacă îți dau și eu notă, contează?? Sigur că nu! Dar eu tot îți dau: 10*!

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.