Crește, crește iarba verde,

Ciocârlia-n nori se pierde,

Haideți s-ascultăm, copii,

Al ei cântec din câmpii!

De câte ori se apropie primăvara, mă trezesc fredonând în gând una dintre melodiile învățate la grădiniță. E anotimpul meu preferat și, deși încă vremea rămâne mohorâtă, cu nori cenușii și ploaie rece ca toamna, știu că nu va mai dura mult și primăvara va înțelege că este timpul să intre în scenă, că trebuie să-și interpreteze rolul pe care l-a tot repetat de astă-vară.

Până acum am stat mai mult prin casă, că nici zăpadă n-a prea fost să te bucuri de ea, nici vreme faină să pornești în drumeții. Noroc cu tehnologia care nu ne lasă să ne plictisim și care ajunge în casele noastre, ca de exemplu Spacer – IT comes home. Spacer nu-ţi cere să ai nu știu ce cunoștințe tehnice, ci doar să îţi dorești noutatea și să știi folosi produsele lor.

Este producătorul și distribuitorul la noi acasă a tehnologiei de ultimă oră în materie de echipamente electronice și IT, produsele lor plecând de la periferice PC la accesorii laptop, smartphone, gaming, produse de stocare, cabluri și acumulatori, până la alcool tester, cub antistres, lanternă, râșniță electrică sau chiar minge de fotbal. Diversitatea produselor lor mă îndeamnă la un exercițiu în care veți putea urmări cum mă pot folosi de produsele Spacer zi de zi în timpul liber, în orele de relaxare.

Totul începe cu deșteptarea. Ceasul – boxă cu bluetooth dă trezirea dimineața. Are misiunea cea mai ingrată. Nu vreau să știți nici ce gândesc la ora aceea matinală și nici „cuvintele de încurajare” pe care i le și mi le adresez. Noroc cu cafeaua de dimineață, care-mi ridică moralul!

La serviciu nu plec niciodată fără căștile intraauriculare cu microfon pe care le atașez telefonului meu. Muzica mă relaxează și mă încarcă pozitiv pentru o nouă zi de lucru. Renunț la căști în momentul în care intru în birou, dar le pun din nou odată cu terminarea programului.

Reîntoarsă acasă începe episodul bucătăria, un fel de comedie, pentru că rar gătesc, dar… cu plăcere. Partea cu plăcerea am adăugat-o să dea bine în poveste. Altfel mă criticați dacă vă spuneam că-mi comand mâncarea. Uite așa am nevoie doar de râșnița de sare și piper! Glumesc, glumesc.

După-amiezele, încântată de noile boxe Spacer, de tastatura cea nouă și de ultimul mouse fără fir, toate cumpărate la un preț foarte bun, stau mai mult la calculator pe diverse aplicații sau jocuri. Așa este la început, mirajul, dar când intervine obișnuința, descoperi că ai multe altele de făcut.

Ce anume? Alergatul prin parc însoțită de muzica ascultată în căștile cu microfon. Alergatul cu multe opriri, momente în care înlocuiesc muzica din căști cu cea a păsărelelor. Muzica lor e mult mai liniștitoare, dar și prea multă liniște strică, așa că ne continuăm (spun „ne” pentru că sunt eu și muzica mea) traseul prin parc.

Haideți s-ascultăm copii,/Al ei cântec din câmpii!

Asta era! Se apropie sfârșitul de săptămână și o drumeție nu strică deloc. Mai ales că după multe zile urâte se anunță vreme frumoasă.

Iau tableta grafică Spacer și notez ce trebuie să duc cu mine pe lângă haine și mâncare: selfie stick, lanterna, mini boxă portabilă bluetooth…

Toate vor avea loc într-un rucsac potrivit ca mărime, pe care să-l pot căra cu ușurință. Mingea de fotbal o vor aduce prietenii, ei vor încinge în poieniță o miuță, cât timp noi ne vom lăsa pradă lenevelii și vom asculta trilurile fermecătoarelor soprane înaripate.

Vom face poze, cât mai multe poze să imortalizăm primăvara, prieteniile, voia bună, iar, dacă noaptea ne va prinde pe drumuri, vom avea cu noi lanterne care să ne păzească de întuneric și de fantasmele nopții.

Așa cum spuneam, te poţi folosi zilnic de produsele Spacer acasă în momentele de relaxare sau la bucătărie, la serviciu, dar și în drumeții.

*****

Sursa foto: Spacer.ro

Imaginea reprezentativă: arhiva personală

Probă sponsorizată de Spacer.ro

Articolul „Al ei cântec din câmpii” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

15 gânduri despre „Al ei cântec din câmpii

  1. Am început şi eu să cânt! Ha, ha! Frumos, frumos de tot articolul tău, chiar ca o zi senină de primăvară! Nu găteşti??? Nu găteşti!? Nu găteşti. Şi ce dacă!? Eu sunt aici prin zonă o ciudățenie: gătesc! Nu foarte des, dar o fac! Gătesc din două motive: 1. când inspirația mă lasă baltă şi 2. când mi se face poftă de „pie”, adică tarte umplute cu te miri ce! Dar mai încropesc şi altele că doar îs româncă de modă veche!
    Nota mea pentru tine: 10*.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mi-a plăcut cântecelul, inspirat ales, ca și întreaga poveste. Constanța, aparatura de ultimă generație ne mai umple timpul cât stăm în carantină și așa se face că putem savura un articol venit la timp (de la tine) care să ne bine-dispună. Mulțumesc!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.