Când locuiești între betoanele unui apartament de bloc, privești cu jind la casele cochete ale altora. Inventasem chiar un joc, îmi imaginam ce fel de oameni locuiesc în acele imobile, cum își petrec orele de relaxare, dacă au mulți prieteni sau animale de companie, dacă sunt fericiți sau nefericiți. Uneori mă gândeam cât ar putea costa o astfel de casă, cât timp și câtă energie ar trebui consumate pentru a-ți vedea un vis împlinit?

Sursa foto: vindem-ieftin.ro

Când am moștenit un teren, lucrurile s-au complicat de-a dreptul. Problema banilor într-un fel a fost rezolvată prin vânzarea unui lot din acel teren, dar rămâneau multe altele nerezolvate și pentru mine nu erau ușoare deloc. Venise timpul să-mi realizez visul, dar nu știm cum și de unde să încep. Momentele de joacă imaginară încetaseră și trebuia să cobor cu picioarele pe pământ.

Într-o zi mergând să-mi vizitez „moșia” am crezut că am greșit drumul de nu mai recunosc nimic. Pe terenul vecin, cel vândut, răsărise o casă care era aproape de finalizare. Nu mi-a fost greu să-l zăresc, printre cei care munceau cu spor, pe vecinul meu. A lăsat pentru câteva momente treaba și a venit să stăm de vorbă. Mi-a citit uimirea pe faţă și n-a mai așteptat întrebarea.

– N-am făcut minuni, a mers totul atât de repede pentru că n-am mai pierdut timpul alergând prin magazine și depozite după materiale de construcţii, ci am apelat la o casă de comenzi, a zis el. Am căutat pe internet Vindem-Ieftin.ro și la secțiunea materiale de construcţii online am înregistrat necesarul de materiale, numărul de telefon și emailul și le-am transmis. Am fost sunat de un consultant cu care am stabilit totul, iar marfa am primit-o direct de la producător sau importator și trebuie spus că lucrează cu societăți comerciale foarte cunoscute în materie de construcţii: Holcim, Bilka, Immergas, Porotherm, Rigips, Baumit, Viesmann, Adeplast, Savana…lista poate continua și vinde oriunde în ţară. Ai auzit bine.

– Și pe mine mă interesează, am adăugat eu.

Deci să recapitulăm avantajele acestui mod de achiziție:

 1. Marfa este livrată direct de la producător/importator, eliminând veriga intermediară (depozitul, hipermarketul) și costurile cu depozitarea, manipularea și micșorând cheltuielile cu transportul;
 2. Oferă consiliere gratuită pentru produsele solicitate;
 3. Riscul la achiziție este zero, Vindem-Ieftin (casa de comenzi) asumându-și responsabilitatea unei livrări rapide și perfecte;
 4. Negociind periodic cu furnizorii de materiale de construcţii, oferă cele mai bune preţuri.

Din explicaţiile vecinului am înţeles cât de simplu ar fi fost pentru mine să achiziționez materialele în condițiile în care până la primirea lor totul se reducea la o comandă pe internet.

Materialele de construcții pentru casa din Rășinari comandate de mine au ajuns foarte repede și în bună stare. De la fierul beton pentru fundație și structură, la panourile sandwich, ţigla metalică, tâmplăria PVC, ferestrele de mansardă, pavaje, tencuială decorativă, piatră decorativă, până la gresie și obiecte sanitare, toate le-am comandat pe această platformă online.

Sursa foto:vindem-ieftin.ro

Ce aș putea să vă mai spun este că, scurtând drumul de la producător la beneficiar, totul se derulează mult mai simplu, repede, sigur, iar eu, clientul final al celor de la Vindem-Ieftin.ro, cumpăr materialele de construcții cu 10-15% mai ieftin decât din hipermarketuri sau depozite.

Da, mi-am înfăptuit visul, oaza mea de verdeață, de liniște, locul în care îmi place să evadez când mă satur de betoane și claxoane, iar acum v-am împărtășit din experienţa mea și vouă pentru a ști cât timp și câtă energie ar trebui consumate pentru a vă vedea visul împlinit.

*****

Sursa foto: vindem-ieftin.ro

Probă sponsorizată de Vindem-Ieftin.ro.

Articolul „Cât timp și câtă energie ar trebui consumate pentru a-ți vedea un vis împlinit?” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

18 gânduri despre „Cât timp și câtă energie ar trebui consumate pentru a-ți vedea un vis împlinit?

 1. Tu, draga mea, articolul este a-ntâia, nimic de zis! Eu îți dau 10*! Dar…dar mie mi se pare că vă cere cam multă reclamă! Sau, mă rog, să promovați nişte produse! Explicația nu este greu de găsit, dar totuşi…

  Apreciat de 1 persoană

  1. Ideea lor este pentru vremurile noastre, când nu mai ai timp să alergi la depozite. Și încă ceva. Mi s-a întâmplat ca în magazin să nu primesc de la niciun vânzător un răspuns avizat despre anumite produse. Ei sunt „doar” vânzători. Mulţi nu cunosc produsele pe care le vând sau sunt asaltați și de alţi clienți, iar tu, dacă nu ești persoana care insistă, renunţi.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.