Am un prieten foarte bun. Când spun bun, înseamnă că nu fac un pas fără el. Câteodată mă scoate din minţi, însă îl iert pentru că este bun, da rău. În limbaj s-a insinuat expresia „rău, da bun”. Uite că la mine este altfel!

Despre cine vorbesc? Despre cel cu care astăzi, 16 februarie, voi sărbători Ziua Internațională a Cititului Împreună. Cititul împreună…chiar îmi place rezonanța cuvintelor. De ce îl consider rău? De fapt este un răsfăţ, nu este rău, este vigilent.

Dacă n-aţi ghicit la cine mă refer, nu-i problemă. Nu se supără nici el decât când nu-l iau în seamă, deși mă avertizează. Acum, dacă vorbim de avertizat și avertismente, chiar mi se pare exagerat câteodată. Când îl ignor, mă întreabă insistent dacă vreau să fac de capul meu.

Vă spuneam că citim împreună, dar rolul lui este mai degrabă de paznic, de supraveghetor, căci este un antivirus pentru internet. Nu-i voi da numele pentru că nu sunt plătită pentru reclamă, dar pot spune cât de liniștită sunt când știu că toate device-urile îmi sunt ferite.

Fără nicio legătură cu el, vă propun un proiect interesant despre care am citit de curând, un proiect caritabil al unor nume cunoscute în muzică, Și restul este mister. Toate sumele încasate în urma vânzărilor vor fi donate unei organizaţii non-profit care oferă gratuit lecții de muzică și instrumente unor persoane care au suferit depresii, abuzuri de toate felurile sau de pe urma violenței și drogurilor.

Deci, Project Aegis, And the Rest Is Mystery.

Și, nu uitaţi de Ziua Cititului Împreună!

*****

Sursa foto: bravewords.com

10 gânduri despre „Bun, da rău

  1. Interesant proiectul și exemplificarea din clip 🙂
    Cu amicul tău, antivirusul, nu cred că-i vorba de reclamă, ci mai degrabă de sfat, dacă zici că-i așa bun. Uite, m-ai făcut să mă întreb, eu nici nu știu dacă pe tel am, probabil vreunul din oficiu!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.