14 februarie, ziua alesei inimii. Încă puţin și vine și Dragobetele nostru, de fapt ambele sunt un antrenament pentru luna martie.
Domnilor, v-aţi pregătit? Ce mă privește? Ei, așa sunt eu, mai curioasă din fire și trebuie să le știu pe toate.

Nuuuu? Nu aveţi idei pentru Ziua Îndrăgostiților? Asta e! Desigur vă pot fi de folos cu niște sfaturi.

Cina romantică nu mai este în trend, este desuetă. De ce? Prea simplu, pui mâna pe telefon, cu vreo două săptămâni înainte și faci rezervare. Mare brânză! Puteai s-o faci de la Revelion, că tot perimată era și nici nu auzisem de Covid-19.
E nevoie de mai multă adrenalină. Un calmotusin, un gripovit, o mască de unică folosință, ceva, să nu-i faci cadou vreo gripă.

Știu care este cadoul ideal! Ciocolata. Inimioare, floricele, mesaje cu love, like… Stați, nu strigați la mine că este un cadou cunoscut de aproape două secole. Nu și cea despre care vă spun eu. Ce ziceţi voi de ciocolată…nu cu dragoste…cu canabis? Hai, nu vă mai uitaţi așa întrebându-vă dacă este legal! Este inițiativa unui preot-ciocolatier de pe lângă Cluj, care și-a prezentat produsul într-o emisiune televizată. El zice că-i de post, mai mult cânepă decât canabis și că i-a venit ideea la un pahar de vin. Păi, vă daţi seama că, dacă era omul la un pahar de pălincă, inventa ciocolata cu heroină sau amfetamine?

Nu-s bune ideile mele de Ziua Îndrăgostiților? Să le văd pe ale voastre cum sunt!

*****

Sursa foto: rador.ro și adevarul.ro

37 de gânduri despre „Idei de Ziua Îndrăgostiților

    1. Se anunță în Scânteia că partidul a decis să se înființeze bordeluri. În sfârșit, unul își face curaj și se duce. Îl primește o cotoroanță urată care-i dă o listă de acte și analize necesare. Se duce omul la fisc, la primărie, la medicul de familie, la specialiști, la analize și, fericit, cu teancul de hârtii în mână, se întoarce. Cotoroanța parcurge calmă documentele, constată pe rand că sunt îndeplinite toate condițiile și îi spune: aprilie 2027 vă convine?

     Apreciază

  1. Ca nefumatoare este ok, nu pot spune nici că-mi este mai bine, pentru că nu văd vreo diferență, nici că-mi este mai rău. Vreau să iau ceva și mă trezesc cu mâna pe scrumieră. Realizez, o las jos și zâmbesc. Cred că este o chestie mai mult de automatism.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.