Citatul aparține unei persoane foarte competente, Gabriela Firea. Ocazia? Conterinţa PSD București. Pricepută sau nepricepută ca primar, când ajunge la microfon îi place să se audă (pupa-s-ar!), despre calitățile distinsei doamne bucureștenii sunt mai în măsură s-o „aprecieze”.

Cert este că politicienii au început deja campania electorală, iar Marcel Ciolacu și-a început cuvântarea cu concluzia comunicând plin de emoție auditoriului conferinţei printr-un limbaj de lemn, tipic comunist, că o va susține în campanie „cu întreaga energie și pricepere„. Doamne, încă n-am scăpat de ei!

Mă uitam la știri cu o ciocolată în faţă – de când nu mai fumez trebuie să-mi ocup mâinile cu altceva – și ce credeți că văd? O Firea umflată-n pene, vizavi de avaria care a lăsat două sectoare fără apă caldă și căldură în plină iarnă, o Firea care-l acuză pe fostul și actualul premier, chitit să dea jos gardurile separatoare de pe lângă liniile de tramvai, de prea multă specializare în „garduri și șanțuri„, de lipsa perdelei verzi a Bucureștiului, de sabotaj, de incompetenţă…

Să nu vă mai aud că îi denigraţi pe politicieni zicând că nu fac nimic pentru alegătorii lor. Duminica, ziua în care tot muritorul de rând este liber, ei, politicienii sunt la muncă, e drept că doar o dată la patru ani se întâmplă, să analizeze cine pe cine încurcă, cine pune piedici, cine n-a făcut, cine-i cel mai incompetent și câte și mai câte.

*****

Sursa foto: hotnews.ro, evz.ro

13 gânduri despre „„Un guvern incompetent condus de cel mai incompetent dintre incompetenți…”

      1. Mai citesc pe net știri din țară! Dar când citesc ce scriu bloggerii, mă trec fiori de groază! Decența mă oprește să spun niște cuvinte „drăguțe” la adresa lor. Sunt mai convinsă ca oricând că politicienii sunt o specie de humanoizi recent apăruți în arealul românesc. Precum șacalii sau guguștiucii…

        Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.