Ca orice om chibzuit îmi stabileam strategia următoarelor episoade din serialul Reclamele, când am pus frână de mai să ia foc tastatura telefonului. Oricum mi-am auzit eu… Cică nu e corect să te oprești din scris, fără să semnalizezi.

Am încercat să explic că pentru Victoraș trebuia să opresc. Telefonul încă bombănea și vocifera că-i dau prea multă atenție cameleonului de la Pro România. Spuneţi și voi puteam rata frumosul speech de ieri din Parlament? Nu știţi despre ce vorbesc? Nu, nu sunt incoerentă, vă explic imediat.

Totul a pornit de la o ordonanță de urgenţă pe sănătate prin care guvernul demis Orban a făcut posibil ca pacienții să beneficieze de servicii medicale de urgenţă gratuite, atât în spitalele de stat, cât și în cele private. Ludovic Orban îl acuză de demagogie pe Victoraş care, după ce s-a tratat în spitale private din Turcia, acum critică ordonanța. Galant, cum este de multă vreme, V.V. Ponta (a nu se confunda cu V.V. Dancilă) îi răspunde sec ex-premierului: „Dragă Ludovic, eu m-am operat la picior. Nu am fost la o cură de dezalcoolizare”.

De asta m-am oprit din reclame. M-a pus pe gânduri Victoraş, la cine se referea el? Despre ce se vorbește în ultima propoziție? Cine a fost la dezalcoolizare? Se referă la cei adunați de prin şanţuri şi duşi cu salvarea la urgență? Criptat mai vorbești, Victoraş!

*****

Sursa foto reprezentativă: digi24.ro

15 gânduri despre „Criptat mai vorbești, Victoraş!

  1. În mod normal, ar trebui să-l dea în judecata. Dar la cât de multe injurii s-au vehiculat ieri, s-au obișnuit, nu e cazul. Cârlanul are nevoie rapid de reîntoarcere altfel, nu mai intră în parlament. Asta e traducerea frăției bruște. Ceilalți sunt deranjați fiindcă oricum jumătate nu mai pupă dar, în conjunctura prezentă, și-au adus aminte că au același sânge.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.