Știu, veţi zice că o ţin tot într-o leapșă și asta înseamnă lipsă de inspirație. Nu, vă contrazic. Cum să rămâi fără muză în România?

Mi s-a părut incitant subiectul, ţi se cere să alegi ce dorești dintre două lucruri sau activități, dar mi-am pus întrebarea, firească de altfel, ce se întâmplă dacă nu dorești și nu te interesează niciuna din variantele propuse…? Tot trebuie să alegi.

Să n-o mai lungesc și să vedem întrebările. Deci, la ce ai renunţa?

Laptop sau telefon?

Foto: cel.ro, uk.pcmag.com

Răspunsul e simplu, aleg să păstrez telefonul care pe lângă internet are și partea de voce. Telefonul mobil mi se pare una dintre invențiile importante ale omului. Vă mai amintiţi cabinele telefonice și situațiile în care, ba nu aveai fise suficiente, ba erau telefoanele defecte ori stăteai la cozi pentru o convorbire? Categoric, nu m-aș lipsi de telefon. E practic, are dimensiuni mici (îl poţi strecura în buzunar și în căști îţi asculţi muzica) și cu ajutorul lui ești tot timpul conectat la tot ce se întâmplă.

Cărți sau TV?

Foto: ulbsibiu.ro, franco.ro

Asta-i o întrebare la care poţi răspunde cu destulă greutate, dar, dacă o corelezi cu întrebarea anterioară, răspunsul este simplu. Aleg să renunţ la televizor, pentru că pot găsi informațiile pe internetul de pe telefon.

Pizza sau hamburger?

Foto: pizzeria-volare.ro, theburger.com

Aceasta este una dintre întrebările la care vă spuneam la început că nu știu ce să fac. Nu mă interesează nici pizza, nici hamburger-ul, dar dacă trebuie să aleg, înclin balanța spre italieni. Aleg să păstrez pizza. Hamburger-ul îl înlocuiesc cu plăcere cu chiftelele noastre.😃

Ciocolată sau fursecuri?

Foto: editiadedimineata.ro, teoskitchen.ro

Sunt în dificultate, dar renunţ la fursecuri pentru ciocolată, iar dacă este amară cu marțipan sau cu mentă ori rom, coniac, whisky, nici nu mai stau pe gânduri.😂

Chipsuri sau pufuleți?

Foto: emag.ro

Niciunele, dar mă hotărăsc în cele din urmă să păstrez pufuleții pentru că chipsurile sunt prea sărate după gustul meu. Prefer fisticul, alunele, nucile caju, dar, na, întrebarea nu se referea la ele.

Filmele sau serialele?

Foto: cineghid.ro, ciao.ro

Prefer filmele, serialele îţi fac programul, dar recunosc că au fost seriale pentru care am renunţat la filme fără să stau pe gânduri, chiar dacă a trebuit să aștept luni bune pentru a vedea noul sezon.

Vacanță la mare sau la munte?

Foto: stockfresh.com, wallpapere.org

Nu prea sunt eu omul muntelui, asta poate și de ce îl am aproape, îl pot vedea zilnic (de la distanță😃). Așa că, aleg vacanța la mare cu valurile pline de bulbuci, la soare, dar nu-mi place perioada cu înghesuială mare și hărmălaie.

Acestea sunt răspunsurile la cele 7 întrebări primite din leapșa transmisă de Issabela cu blogg-ul Se Mai Întîmplă.

Nu voi trimite mai departe leapșa nominal niciunui blogger, unii se supără că am făcut-o, iar alții poate ar vrea s-o preia, dar nu i-am nominalizat.

Aveţi întreaga libertate să o preluaţi dacă doriți să răspundeţi celor șapte întrebări. Vă mulţumesc pentru răbdarea de-a citi!

19 gânduri despre „La ce renunţi? (Leapșa)

    1. Cred că 3 GB, fără addon și fără movies. În mare, astea-s diferențele. Am încercat să văd, nici nu-mi mai arată. Dar, la vremea respectivă era un tabel cu poziții în plus la lovele. Probabil că, până la urmă, or să-mi ceară. Mă voi gândi atunci, acum nu vreau.
     Dar, dacă postezi link youtube, merge. Adică asta e calea ocolitoare pentru filmulețe.

     Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.