De când am făcut rezervarea la autocarul pentru Brașov m-am rugat să nu mă prindă iarna pe acolo. Nu am o relație foarte bună cu acest anotimp, dar trebuia să ajung la Gala SuperBlog. Ruga mea a fost ascultată, iar frigul a stat departe, poate spre nemulţumirea altora.

14 decembrie 2019

Înainte de ora 11 eram în Brașov, iar întâlnirea offline cu Issabela Cotelin a fost plină de emoții. Stabilisem dinainte să ne așteptăm în Brașov și să plecăm împreună spre Poiana Brașov.

Târgul de Crăciun din Brașov

Cu două mijloace de transport în comun, linia 4 și linia 20, am ajuns în Poiană. Drumul până la Royal Boutique Hotel ne-a dat puţin de furcă, dar pe mine m-a amuzat faptul. Îl vedeam, dar trebuia să ocolim mai mult pentru că am ratat treptele bune.

Am fost primite foarte bine de gazdele noastre și cazate cu mult înainte de ora de check-in.

Până la începerea galei ne-am petrecut timpul povestind. Apoi am coborât să-i cunoaștem pe organizatori și pe ceilalţi bloggeri participanţi.

Gala a început cu prezentarea sponsorilor și a reprezentanților prezenți. Au urmat bloggerii parteneri și partenerii media. Am revăzut, proiectate pe ecran, cele 28 de probe, care ne-au dat mai mult sau mai puţin de furcă, iar apoi clasamentul.

Claudia Pătrașcu

Bloggerii prezenți, câștigători ai edițiilor precedente, finaliștii, dar și nefinaliștii, au susținut un scurt discurs înaintea înmânării premiilor. Foarte multe emoții adunate la un loc.

Eu n-am prea avut emoții pentru că îmi place să vorbesc și nici de microfon nu mă sperii.

Finalul a aparținut celor trei câștigătoare ale ediției, apoi, după fotografiile de grup, s-a dat startul distacţiei.

Fotografia generală cu bloggerii prezenți

Royal Boutique Hotel ne-a pregătit un bufet suedez cu de toate, iar Anca Chirvase & formaţia Ciprian Dan au încălzit atmosfera.

La mulţi ani, SuperBlog!

Târziu în noapte s-a lăsat liniștea în hotel fiindcă în câteva ore începea o nouă provocare.

Noapte bună!

15 decembrie 2019

Apariția la micul dejun aproape a coincis cu ordinea intrării „în luptă” la PuzzlePunks Escape Room Brașov. Echipa din care am făcut parte, Dragonii Liberi cu motto-ul Foc și cuvinte-cheie, urma să intre în „acele” camere de la 11:15, așa că ne-am făcut rapid bagajul, am predat camera (mulțumind celor de la Royal Boutique Hotel pentru condițiile asigurate) și am plecat cu un taxi spre Brașov.

Prima provocare a fost să găsim locaţia, dar ne-am descurcat foarte bine. Trebuia să ajungem la etajul 8 al unui bloc cu 7 niveluri.😂😂 Glumesc, desigur.

Colegii din prima tură încă nu „evadaseră”, deci trebuia să mai așteptăm. Oricum nouă ne lipseau doi coechipieri, care încă nu sosiseră și care nici n-au mai venit.

Fiind condiționaţi de mijloacele de transport cu care urma să ne întoarcem acasă, la 11:45 am hotărât să jucăm în patru: Issabela Cotelin, Graţiela Vlad împreună cu soțul ei și eu. Niciunul nu mai participase la genul acesta de joc și eram nerăbdători să-l descoperim.

După un scurt instructaj în care am aflat că decorul este inspirat din Game of Thrones (și muzica din timpul jocului), am pătruns în lumea dragonilor, a celor 7 regate din Westeros, a căutării indiciilor (cuvinte-cheie, cum le-am numit în glumă) și a găsirii poţiunii miraculoase.

Eram aproape de izbândă, dar timpul expirase, așa că am fost ajutaţi să ieșim de către Bogdan Dăscălescu, cel care ne-a oferit o oră de distracție interactivă, o oră în care vârsta n-a contat, cu toții încercând să descoperim indicii, să rezolvăm puzzle-uri care să ne conducă spre o ușa ce trebuia să ne elibereze. Mulțumesc, Bogdan Dăscălescu, pentru distracția maximă!

Dragonii Liberi
Dragonii Liberi

Așa s-a încheiat frumoasa mini vacanță, iar când au urmat despărțirile ne-am gândit că ne vom citi în continuare, dar, poate, ne vom și revedea.

Mulțumesc organizatorilor Galei SuperBlog și celor care s-au întrecut în a oferi surprize!

PS. Link-urile nu sunt neapărat o reclamă. Le-am pus din proprie inițiativă pentru a vă prezenta oamenii care fac ca locurile să fie minunate.

PS. M-am tot gândit ce-i lipsește articolului. Ea lipsea.

Sursa foto: Daniel Botea, organizatorii și arhiva personală

47 de gânduri despre „Gala SuperBlog și…nu numai

    1. A fost mai mult ambiția și faptul că nu-mi plac lucrurile nefinalizate. Altfel nu vreau să retrăiesc sentimentul de frustrare când constat că juriul este cel care încalcă regula stabilită de el. Poate așa să mai scriu pentru câţiva sponsori faini. Sau mai știi? Dacă va fi vreun sponsor muzical.😃😂

     Apreciat de 1 persoană

 1. Ce frumos! O astfel de întâlnire m-ar putea face să particip măcar la câteva probe. Dar nu, sper să facem cumva o întâlnire mare. Au fost două sau trei în capitală, au organizat cei de acolo, nu am ajuns, din păcate. Dar poate ne organizăm cumva şi găsim un punct să ne vedem cu toţii.
  Faină excursie aţi avut şi mă bucur că v-aţi întâlnit voi două, tu şi Issa.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Draga mea, am tot căutat pe aici, prin căsuța ta, să găsesc un semn ceva despre gală! Nu ştiam ce sa cred!?
  Aşa cum mă aşteptam de fapt, ai prezentat frumos acele momente! Cel mai grozav lucru mi s-a părut întâlnirea cu Issabela! Două dintre favoritele mele s-au întâlnit! Şi eu am fost bucuroasă pentru miracolul de a vă întâlni! Fata dragă, bravo ție, iar la următoarea competiție să ai şi mai mare succes!
  Te îmbrățişez!🤗🤗🤗🤗🤗

  Apreciat de 2 persoane

  1. Aura dragă, a fost frumos și scurt. Mi s-a părut că o știu pe Issa de-o viaţă. Ar fi extraordinar dacă am putea pune de-o întâlnire noi, povestitorii virtuali. Știu că pentru tine e greu să vii, dar tot mai ajungi prin România. Iar de ne-om întâlni până atunci, facem poze și scriem pentru tine.🤗🤗🤗🤗🤗❤

   Apreciat de 1 persoană

   1. Mulțumesc, draga mea! Ar fi prea frumos să ne vedem cândva. Uite, am fost în țară patru luni. Mult şi totuşi abia am reuşit să-mi rezolv toate treburile. Dacă îți spun că sâmbăta seara am terminat cu ultimele probleme de rezolvat (şi nu despre bagaj este vorba!), iar duminica am plecat, mă crezi!? Inițial am vrut să mă întorc şi în primăvara viitoare, dar acum îmi dau seama că nu pot. Dar mă bucur pentru voi! Sunteți nu numai frumoase, deştepte, ci, mai ales, foarte talentate!
    Mă bucur să te cunosc, chiar dacă numai virtual!

    Apreciat de 1 persoană

 3. Cu articolele foarte bune, și emoțiile pe măsură, alături de tine și de încă două concurente, am participat la un joc tare plăcut, de pe margine, de aceea ne-am bucurat foarte mult de realizările voastre. Felicitări – Ați fost peste tot la înălțime!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Nu imi imaginam ca Gala Super Blog putea fi atat de frumoasa si interesanta pusa la un loc impreuna.
  Oameni frumosi si ganduri unite, pentru competitia Super Blog!
  Asta imi da curaj ca la anul viitor sa particip si eu cu mai mult interes.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.