Bună dimineața, dragilor!

Este bine „în libertate”. Libertatea de a fi eu și de a mă exprima în voie, fără probe de foc din două în două zile, cu termene limită și număr de cuvinte minim sau maxim ori și una și alta, cu multă documentare din sursele indicate, dar și din alte surse, cu link-uri obligatorii și cuvinte-cheie.

Sursa foto:arhiva personală

Când am pornit în această „călătorie” de două luni, nici nu mă gândeam câte călătorii imaginare aveam să fac, în prezent, în trecut…în viitorul îndepărtat mai lipseau, ca să fie tacâmul complet. Poate la următoarele ediții se gândesc și la așa ceva.

Să nu credeți că n-au fost momente în care mi-am spus stop joc (!), dar de fiecare dată mi-am amintit că m-am înscris în această competiție pentru că am socotit-o provocare, din multe puncte de vedere. Ei, o fi pe aici pe undeva și o doză de masochist pentru că voiam să-mi testez abilitatea de a trece de la o temă la alta, despre unii sponsori nici nu auzisem până la înscriere și i-am descoperit odată cu proba, voiam să-mi testez răbdarea (prietenii știu de ce 😃) și, de ce nu, dacă mai pot fi disciplinată asemeni unui elev conștiincios.

Dacă sunt finalistă, înseamnă că am reușit, dar nu fără răbufniri și discuţii „constructive” pe care de altfel mi le asum în totalitate.

De la început am adoptat regula fair play faţă de ceilalţi care erau, asemeni mie, participanţi la un joc sau cel puţin așa l-am văzut eu. Un fel de „Jocurile Foamei” (a foamei de scris), dar care presupunea imaginație și rezistenţă pe o perioadă îndelungată. Iar acest joc, într-un fel, creează dependenţă, să vezi tema nouă, să îţi aștepţi nota, să notezi la finalul articolului că este scris pentru SuperBlog.

Notele nu m-au afectat, nemaifiind la vârsta la care s-ar mai pune astfel problema, ci principiile sau mai bine spus, lipsa lor câteodată. Dar asta este o altă poveste despre care nu voi scrie aici.

SuperBlog a avut multe lucruri frumoase și cu ele vreau să închei acest articol, lăsând la o parte frustrările, căci, dacă nu am abandonat competiția, înseamnă că le-am depășit. În primul rând mi-a dat posibilitatea să mă testez. Știam de la început că va fi un adevărat maraton, dar eram antrenată pentru asta și speram să fac faţă, iar 2 premii 1 și menţiunile au avut rolul, recunosc, să mă motiveze. Poţi fii cu 99 de puncte pe primul loc sau poţi să nu iei nimic fiind doar un premiu.😃

În al doilea rând am cunoscut oameni „frumoși” și, fără să se interpreteze în vreun fel, căci nu sunt omul care „să perii”, o apreciez pe Claudia Pătrașcu, administrator, organizator și moderator al paginii SuperBlog. Nici nu vă daţi seama cât de greu este să moderezi discuţiile bloggerilor pe marginea jurizării probelor. Eu admir mult ce face pentru blogging creând această platformă care ajută să te descoperi și să te cunoști mai bine.

În al câtelea rând (?), parcă al treilea, am avut ocazia să întâlnesc sponsori pentru care am scris cu plăcere și sper că acest lucru s-a remarcat. Dacă nu, e doar vina mea și asta înseamnă că n-am scris cu destulă pricepere.

În al patrulea rând, să nu mai lungesc povestea, am înţeles ce înseamnă SEO, am învățat, încercând continuu, cum să mă folosesc mai bine de WordPress, am experimentat multe lucruri noi. Îmi amintesc, cu haz, cum la a doua probă din concurs am urcat pe SuperBlog un articol de astă vară, despre Londra, în locul celui despre Honda. Totul s-a rezolvat, atunci nu-mi prea ardea de râs, dar acum mă amuză foarte tare. Vă imaginați cât de neștiutoare eram la început?😃 Apropo, WordPress nu numără bine cuvintele, sunt mai multe decât în realitate. La mine s-a sincronizat la numărătoare Word-ul cu pagina de Facebook a blogg-ului.

NU în ultimul rând, v-am avut pe voi lângă mine în tot acest timp, care nu v-aţi necăjit că scriu altfel de articole, care m-aţi susținut și încurajat neîncetat și pentru asta,

VĂ MULŢUMESC, OAMENI MINUNAŢI!

Acest articol nu este scris pentru SuperBlog 2019, ediția de toamnă, ci despre el și îl dedic vouă, celor care m-aţi urmărit pe întregul parcurs al competiției.

24 de gânduri despre „Amintiri din… SuperBlog

 1. Constanța, îți întind mâna să te felicit! Întinde-o şi tu şi vei simți bucuria mea că ai reuşit! Mă bucur pentru tine şi te admir. Nu cred că aş face față şi de aceea admirația mea este totală!

  Apreciat de 2 persoane

   1. Sigur că şi eu aş vrea să te îmbrățişez! Şi atunci doar dă-ne, Doamne, timp să înflorească poveştile! Constanța, tu eşti deosebită şi specială pentru mine!
    Să ai un sfârşit de săptămână aşa cum îți doreşti!
    Te îmbrățişez!

    Apreciat de 1 persoană

 2. Cum de mi-a scăpat cuvîntul „masochism”… ?!? :)))
  Constanța, ne-a dus SB și-n viitor, dar, ca și mine, poate n-ai respectat brieful de-ai uitat: la reclamele luminoase…
  În concluzie… go girl, să ai o sărbătoare frumoasă!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Știu și eu cât de greu este să mergi până la capăt într-o astfel de competiție (am reușit să fac asta în toate cele cinci ediții la care m–am înscris), de aceea meriți felicitări călduroase! Mai ales că ai câștigat și două premii întâi. Poate mai încerci și la primăvară. 😉

  Apreciat de 2 persoane

  1. Cinci ediții? Tu meriți felicitările. Asta, da, voință! Nu știu ce voi face la primăvară, încep concertele, călătoriile reale. E mult până atunci.😃
   Mulțumesc, Petru! O zi faină, ca-n Ardeal, să ai!

   Apreciază

 4. Felicitări! 🤗 Cred că a fost greu, dar satisfacția că ai dus greul acesta până la capăt e minunată, îți dă încredere în forțele proprii. Mi-a făcut plăcere să-ți citesc articolele și-ți doresc mult succes în continuare!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Te felicit din inimă! Ai dat dovadă de forţă, de răbdare, de perseverenţă, de talent, de umor, de pasiune. Nu mai era nevoie, eu ştiam că eşti aşa. Dar ai fost minunată în tot acest timp! bravo! Aştept poze de la gală! 😉

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc mult, Almona!
   Nu prea le am eu cu dragostea „la prima vedere”.😂
   Și eu mă bucur să te cunosc virtual și să ne cunoaștem în realitate la Poiana Brașov. Sper că vii. Orice ne va rezerva viitorul, ne vom citi cu drag.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.