Numele meu este Sabina, Sabina Wilson și sunt unul dintre „Îngerii lui Charlie„. Sunt o rebelă, o nonconformistă. Îmi place să conduc motorul, să mă îmbrac ca un biker și să mă tund asemeni lui Pink. Nu am constituţia lui Schwarzenegger, dar merg regulat la antrenamente.

De acolo ieșeam într-o seară, acum ceva timp. Se întunecase și un șmecher voia să plece cu motorul meu. I-am strigat:

– Hei, unde pleci fără cască? Și, înainte să-și dea seama ce se întâmplă, era pe jos, chircit de durere.

Nu-mi plac hoții, corupții și criminalii. Cred că am privit prea mult în copilărie desenele animate cu Batman și Spiderman pentru că îmi place să cred că sunt o Supergirl.

De la faza cu motorul mă simţeam urmărită, supravegheată, aveam o stare de disconfort, până într-o seară când același tip stătea rezemat de el, parcă așteptându-mă.

– O luăm de la capăt? am întrebat pregătită de atac.

– Nu, nu, a răspuns ridicând dezarmat mâinile, în semn că se predă. Așteaptă… ascultă… Sunt Edgar Bosley, asistentul lui Charlie Townsend. Te urmăresc de ceva timp și vin cu o propunere. Nu vrei să intram în barul de alături să povestim pe îndelete?

Charlie’s Angels

Așa am aflat de agenția de detectivi particulari Townsend, de asistenţii lui Charlie, John Bosley, Rebekah Bosley și de doi „îngeri”, Elena Houghlin și Jane Kano.
– Și, mai precis, cu ce se ocupă agenția asta? întreb nedumerită.

– Ţi se va părea ciudat că avem încredere în tine, dar te-am studiat îndelung și Charlie, mentorul nostru, ne-a dat mână liberă. Sperăm să nu fi luat prea repede decizia, iar tu să nu ne înșeli așteptările. Așa că vin cu propunerea de a face parte din echipa lui de „îngeri”. Să îţi răspund la întrebare, ne ocupăm cu spionajul, fii fără grijă suntem de fiecare dată de partea bună și luptăm împotriva răului. Le vezi pe cele trei de la masa de biliard? Cea cu faţa către noi este Elena Houghlin, savantă și creatoarea proiectului Calisto. Cea care stă acum cu spatele este Jane Kano, fostă agentă MI-6, iar cea din dreapta ei este Rebekah Bosley.

Charlie’s Angels

– Bosley. Tu Bosley, ea Bosley, înțeleg că este și un John Bosley. Sunteți cu toții rude?

– Nuuuu. Nici n-ar fi indicat. Bosley este un fel de grad, să zicem… locotenent. Primești? Dacă accepți, va trebui să faci un jurământ. Tu, Elena și Jane veţi fi o echipă, veţi pleca în aventura vieţii voastre, la Istanbul, Hamburg și Berlin, veţi fi la nevoie manechine, chelnerițe, stripteuze, surori medicale, orice este nevoie pentru a vă îndeplini misiunea.

– Bănuiesc că, după câte mi-ai spus, nu pot refuza fără să păţesc „ceva”? Dar Edgar Bosley se face că nu aude ultima mea remarcă, ceea ce-mi întărește convingerea.

Ca la un semnal nevăzut, cele trei femei se apropie de noi cu zâmbetul pe buze. Sunt joviale, au farmec și sunt sexi. Mă simt bine în compania lor, aș fi rămas până dimineața, dar telefonul lui Beky (Rebekah) sună și este momentul să-l cunosc și pe John, un bărbat trecut de vârsta mijlocie, care dă adunarea pentru a transmite ultimele instrucțiuni din partea lui Charlie.

Charlie’s Angels

Știu că sunteți curioși ce a urmat, dar asta puteţi afla din filmul regizat, produs și pentru care actriţa Elizabeth Banks (în film în rolul asistentei Rebekah Bosley) a scris și scenariul, film a cărui lansare în cinematografele din România va fi în 29 noiembrie 2019.

Iar pentru a vă face o idee despre cât de iscusite sunt femeile în roluri de spioni, aveţi mai jos trailer-ul unui film scris, regizat, produs de o femeie, cu personaje principale feminine.

Eu sunt Sabina, Sabina Wilson, unul dintre „Îngerii lui Charlie” și vă invit să vizionați o comedie plină de acţiune și suspans.

Sursa foto: intercomfilm.ro

Probă sponsorizată de InterComFilm.

Articolul Sunt Sabina, unul dintre „Îngerii lui Charlie” a fost scris pentru SuperBlog 2019, ediția de toamnă.

8 gânduri despre „Sunt Sabina, unul dintre „Îngerii lui Charlie”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.