De când au deschis primul magazin în Sibiu, Meli Melo-Paris m-a atras prin eleganța și feminitatea accesoriilor vestimentare, a accesoriilor de păr, a bijuteriilor, iar acum cu decoraţiunile interioare. Sloganul „Rendez-vous avec toi-même” (întâlnire cu tine însăţi) este îndemnul de a te descoperi: tu, cea elegantă, tu, cea modernă, tu, cea senzuală.

În 1998 au deschis primul magazin în București, dar în cei 20 de ani de activitate au ajuns la 60 de magazine extinzându-se și în Bulgaria, Serbia și Republica Moldova.

Noul magazin din Promenada Mall

Produsele sunt de inspiraţie romantică, modernă sau urbană și cu mare ușurință le poţi găsi pe cele care să-ţi inspire și încurajeze propriul stil. Eu m-am regăsit în multe dintre ele.

Bijuteriile îţi pun în valoare articolele vestimentare, poșetele și, de ce nu (?), farmecul și personalitatea.

Rendez-vous avec toi-même
Rendez-vous avec toi-même

Orice femeie este de admirat, dacă reușește să-și accesorizeze cu pricepere ţinuta, iar acest brand îi vine în ajutor. Dorinţa oricăreia dintre noi este de a fi frumoasă, dar mai ales unică.

Frumuseţea lucrurilor există în sufletul celui care le admiră” spunea David Hume. Ceea ce vezi tu în ele, altcineva s-ar putea să nu observe. Oare nu acest lucru ne face unici? Nu prin asta ne deosebim unii de alţii? Este normal să apreciem diferit lucrurile pentru că suntem diferiți, iar Meli Melo-Paris, are produse pentru fiecare dintre noi.

Fie că-i vară sau iarnă, toamnă sau primăvară, ai nevoie de eșarfă. Prinsă de mânerul poșetei sau la gât, poate fi diafană lăsând lumina să străbată prin ea sau dintr-un material mai gros, uni ori imprimat, care să te protejeze de frig.

Rendez-vous avec toi-même
Rendez-vous avec toi-même

Accesoriile de păr, bentițe, agrafe, ace sau clame, pe toate le găsești în număr mare și diversificat pe site-ul brandului Meli Melo-Paris. Ele îmbină rafinamentul parizian, oferind culoare și stil, cu utilitatea.

Accesoriile care ne plac ne pot schimba dispoziția, iar aceasta se va răsfrânge în modul în care suntem percepute de către cei din jurul nostru.

Și, dacă frumuseţea pornește din interior, trebuie să o găsești, să o înțelegi și să o pui în valoare exteriorizând-o. Unicitatea noastră constă în arta de a ne cunoaște și a-i ajuta pe alții să ne cunoască prin ceea ce ne definește, este, înainte de orice, un rendez-vous avec toi-même.

Sursa foto: melimeloparis.ro și arhiva personală

Probă sponsorizată de Meli Melo-Paris.

Articolul Rendez-vous avec toi-même a fost scris pentru SuperBlog, ediția de toamnă.

12 gânduri despre „Rendez-vous avec toi-même

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.