Orice situaţie limită are o ieșire. Vi s-a întâmplat să aveți nevoie de o ţinută glam pentru un eveniment monden despre care aţi aflat în ultimul moment? Nu-i așa că aţi simțit cum vă cuprinde disperarea? Te gândești că vor fi prezente persoane care-și vor etala hainele cât mai extravagante, iar tu vei fi o „cenușăreasă”. În astfel de cazuri eu devin extrem de agitată, alerg la dulapuri, le deschid și caut cu înfrigurare printre rochii. Nimic nu mă mulțumește și sunt gata de o criză, când rațiunea urlă la mine să mă temperez că totul poate fi rezolvat și orice situaţie limită are o ieșire.

Exact așa s-a întâmplat și de această dată, cu mențiunea că aveam la dispoziție o săptămână până la eveniment. Să iau la pas mall-urile ar fi pierdere de timp și multă oboseală, iar în aglomerație nici nu sunt convinsă că aș putea gândi corect. Primul gând care îmi vine mă face să zâmbesc și, ca într-o problemă cu mai multe necunoscute, mă întreb de la ce trebuie să pornesc. Răspunsul vine imediat „de la poșetă și pantofi”. Sunt convinsă că v-am făcut să râdeți, dar dispun de 999 lei pentru tot ce am nevoie, iar pentru pantofi și poșetă nu mai ajung.

Am stabilit că voi folosi plicul argintiu și pantofii argintii din dotare.

Necunoscutele sunt rochia și paltonul, căci a venit toamna și ai nevoie de el.

Timpul trece, eu nu mă hotărăsc și deodată gândul jucăuș îmi zice „dar Jennifer Lopez ce ar fi potivit?”. De ce JLo? Pentru că îmi plac rochiile ei glam. Caut pe internet și găsesc o fotografie. Îmi place rochia ei, cu trena nu mă împac, dar rochia este superbă. Oare aș putea găsi ceva asemănător care să se potrivească bugetului meu redus?

Sursa foto: viva.ro

Îmi amintesc că suntem în plină campanie Black Friday, intru pe Answear.ro (care sigur mă va salva) și caut rochii glam. Sunt atât de multe oferte încât mă pierd în ele. Deodată privirea mi se oprește pe o fotografie. Incredibil, era acolo (!) un model de la Answear-Rochie Night Fever asemănător rochiei purtate de JLo, dar la un preţ extraordinar de mic, 99,90 lei redus de la 249,90 lei. Știu, sună ca-n reclamele „alea” de la televizor, însă nu mă pot abține.

Orice situaţie limită are o ieșire

Decolteu în V adânc, în faţă, spatele gol și crăpătură pe picior. Au și varianta argintie, dar am prea mult argintiu în ţinută.

Un singur lucru mai trebuie să fac, să-mi găsesc și un palton pe măsură. Paltoanele de damă îmi dau ceva de lucru, nici eu nu știu prea bine ce caut, dar sunt perseverentă. Ar trebui să mă protejeze de frig, dar să se potrivească și cu alegerea făcută, rochia, plicul și pantofii…și cred că am găsit. Paltonul Lisa de la brandul Pepe Jeans redus de la 939,90 lei la 839,90 lei.

Orice situaţie limită are o ieșire

Paltonul confecționat din imitație de blană este căptușit și se încheie cu cârlige.

Comanda mea a fost preluată și urmează să sosească până la evenimentul monden la care sunt așteptată. Unde mai pui că am făcut și o economie. Acum am căzut în cealaltă extremă, sunt nerăbdătoare să le ating, să le îmbrac și să mă privesc în oglindă. Am uitat de disperarea primelor minute după aflarea veștii și acum îmi spun în gând cu convingere că orice situaţie limită are o ieșire.

Probă sponsorizată de Answear.ro.

Sursa foto: answear.ro, viva.ro și arhiva personală

Articolul Orice situaţie limită are o ieșire a fost scris pentru SuperBlog, ediția de toamnă.

14 gânduri despre „Orice situaţie limită are o ieșire

  1. ”Nu știu alții cum sunt”, dar eu când văd un preț cu cifre de 99…, îl rotunjesc automat în gând. Știu că e doar o manevră să ne atragă, însă ceea ce contează mai mult e modul de prezentare, iar al tău merită toată admirația. Mult succes și de această dată!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.