Ei, da, ancheta din cazul Caracal îmi pare, tot mai mult, a fi un joc.

Dacă nu am acceptat veridicitatea afirmaţiei incinerării unui corp uman în 6 ore, în condițiile rudimentare date, cum să accept ca real realizarea acestor manevre în 2 ore?

Mi-am propus să am răbdare până la finalizarea anchetei și voi avea. Nu pot, însă, să nu remarc ilaritatea în care cade aceasta.

De ce și-a schimbat Dincă declaraţia? Simplu. Așa cum atrăgeam atenția într-un articol anterior, nu-i iese timpul, filmările făcute de camerele de supraveghere din Caracal și Craiova infirmă „povestea” lui.

Când se va hotărî să spună adevărul? Probabil că n-o va face. E datoria organelor de anchetă să-l restabilească și, până nu vor face experimentul arderii în acel butoi, îi voi acuza de rea-voință.

Mâine, poimâine, ne trezim că primește Dincă vreun brevet pentru descoperirea arderii accelerate într-un butoi. Ironie, desigur.

Sursa foto:emag.ro

17 gânduri despre „Hoţii și vardiștii

   1. Eu te consider o femeie inteligenta, intuitiva si curajoasa, iar istoria omenirii ultimului secol cred ca stii ca este proiectata, scrisa, regizata, produsa fictiv anticipativ la Hollywood, iar toate marile superproductii virtuale, vizionate si distribuite în lumea întreaga, sunt doar preludiul la ce se va petrece în lumea reala, obiectiv la scara planetara … 🙂 )))

    Apreciat de 1 persoană

   2. Pai din 12.12. 2012 nu au trecut nici 7 ani, iar decalajul dintre productiile viruale si aplicarea lor obiectiv, material, reala, în functie de echilibrul/dezechilibrul planetar dintre lumina si întuneric, bine si rau, lege si faradelege, adevar si falsitate, iubire si ura, (yin si yang) aceste fortze invizibile, imperceptibile, care actioneaza în subconstientul fiecarui individ, determinându-i comportamentul si actiunile în functie de spatiul, perioada si împrejurarile în care îsi desfasoara existenta, iar aceste perioade pot sa fie 7 ani, 2X7, 3X7, 4X7 max, iar pe alocuri le vedem azi desfasurându-se à la Carte, zic si eu… 🙂

    Apreciat de 1 persoană

 1. Mă gândesc mai degrabă la Cartea Recordurilor. Sigur ancheta si personajele ar putea ocupa ceva locuri „first” p-acolo, sigur ar putea sugera noi categorii de recorduri. La urma urmelor orice record e record, nu trebuie să fie neapărat ceva pozitiv. Importantă este mândria noastră (aduceți-vă aminte „Ceaușescu România, ??? și mândria” – uite că eu nu mi-am adus aminte) patriotică de români pentru multele poziții ocupate acolo.
  Păi, tot ce facem e din patriotism și care-s mai patrioți decât conducătorii țării, de sus până la ultimul milițian.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Parcă nu-mi vine să cred că toată această mascaradă se întâmplă aievea, și nu e un film cu multe episoade și personaje din cele mai hilare. Un exemplu de incompetență care se întinde, de fapt, în toate domeniile și de care cu greu ne-am putea debarasa.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Ei au răsturnat ierarhiile normale ale societății acum 70 ani prin mijloace ilegale chiar după legea lor. Nu cred că se poate face ceva pe căi normale. Trebuie foarte multă hotărâre, determinare.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.