Știu că toată lumea a scris ceva despre victoria Simonei Halep.

Am să vă spun cum am trăit eu această victorie. Înaintea finalei feminine, de la Wimbledon se transmiteau încontinuu comentarii ale jucătorilor de tenis consacrați, precum John McEnroe sau Boris Becker ori Chris Evert. Niciunul nu-i dădea vreo șansă Simonei în faţa Serenei Williams. Știam că și publicul o aprecia pe americancă. Simona pleca cu acest handicap și era nedrept. Aveam o singură speranţă gândindu-mă că este mult mai rapidă decât masiva Serena, care, să fim drepţi, este tehnică și are lovituri năprasnice. Nu sunt mare cunoscătoare a tenisului de câmp, dar nu e greu să apreciezi ce vezi.

Întrebată de reporter cine ar vrea să o reprezinte dintre cele două ducese din familia regală aflate în tribună, Simona, știind de prietenia dintre Serena și Meghan, ducesa de Sussex, a răspuns că ar fi mândră să fie reprezentată de Catherine, ducesa de Cambridge. Și Kate Middleton a fost, la rândul ei, încântată. Așa se explică faptul că după meci a coborât să o felicite.

Cum a fost jocul Simonei? Fenomenal! Nu-mi venea să cred ce văd. Simona era relaxată, acoperea bine întreg terenul, iar Serena părea depășită și obosită.

Englezii au calculat trei greșeli ale Simonei pe tot parcursul jocului. Câte a avut Serena, nu m-a mai interesat.

Și atitudinea publicului s-a schimbat, care a aplaudat-o pentru reușitele sale, văzând jocul extraordinar al Simonei. Nu știu dacă până la Wimbledon 2019 Serena Williams a fost învinsă atât de categoric (6-2, 6-2) și într-un timp atât de scurt (56 de minute), dar știu că Simona a demonstrat tot ce poate în acest meci.

Bun venit, Simona, campioana de la Wimbledon!

Sursa foto:digi24.ro

5 gânduri despre „Bun venit acasă campioanei de la Wimbledon!

  1. România dintotdeauna a avut cei mai buni ambasadori, pe câmpul de lupta, pe terenurile de sport în lupta directa cu adversarii adevarati, unde se vad obiectiv rezultatele si sunt apreciate adevaratele valori câstigate prin munca, devotament, pasiune si implicare totala, trup, suflet si spirit, nu în fotoliile parlamentare si prezidentiale în care, în loc sa fie unitate si lupta pentru justitie si dreptate, libertate, fraternitate, pentru bunastarea si libertatea natiunii, au loc lupte fraticide în care liderii politruci, îsi fura propria caciula, ducând în derizoriu un popor întreg, devenind ambasadori ai rusinii neamului.
    Sportivi ca aceasta minunata si sufletista Simona Halep, sunt medicamente alinatoare, pentru natiunea defaimata si marginalizata în lume, din cauza politicii ipocriziilor murdare, umilitoare, savârsite de la cei mai mici pâna la cel mai mare în functiile statului degeaba…
    O seara binecuvântata cu bucurie liniste si pace, draga Constanta !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.