„Apa face bine la bătături, Eugen”

Descopăr o relație tot mai bună între conducerea PSD şi presă, Viorica Dăncilă având inițiativa invitării ziariștilor la plimbarea pe plajă.

Uite, aşa se face că, după deschiderea taberei ARC de la Sulina dedicată copiilor români care locuiesc în afara granițelor României, premierul, ministrul de finanțe si secretarul general al PSD şi-au făcut timp şi de distracții. Dancilă şi Teodorovici au jucat tenis de masă, apoi au decis să facă o plimbare pe plajă, însoţiţi de presă.

Probabil remarca lui Mihai Fifor, secretarul general PSD, va rămâne antologicăApa face bine la bătături, Eugen„. Nu cunosc dacă domnul Orlando, candidat la preşedinţie, are probleme cu bătăturile şi nici dacă i-a făcut bine apa, dar nu mă pot abține să nu remarc încercarea de „umanizare” a liderilor pesedişti.

Şi, poate că sunt cârcotașă, dar partida de tenis mi s-a părut praf aruncat în ochii presei, deci şi ai noștri, să vedem cât de bine se înțeleg ei şi cât de uniţi sunt. Ca un sfat: cred că dădea mai bine, dacă Viorica s-ar fi echipat sport, cu o bluză şi o „fustiță” albă.

Dar cea mai ilară situație mi s-a părut plimbarea pe nisip cu sandalele în mână, îmbrăcată într-un adevărat „halat”, căci eu nu pot numi altfel acel obiect vestimentar, deşi unii l-au socotit kimono. Păi, de ce ar fi îmbrăcat premierul ziua, în amiaza mare, pe plaja de la Sulina, un kimono? În ţara soarelui răsare, de unde provine, această vestimentație se poartă la anumite ceremonii.

Rămân la ideea mea, mai bine se îmbrăca sport, ar fi fost mai firesc așa. Eu am văzut în fotografii o gospodină, într-un halat lung până la pământ, înflorat, mergând desculță pe nisip. Dar, cum spuneam, poate sunt eu cârcotașă.

Sursa foto:digi24.ro şi observator.ro

14 comentarii

 1. racoltapetru6 · Acum 14 zile

  Se reinventează Viorica și trage guvernul după ea. Pe cine-i dispus la schimbare, că altfel vine cu remanierea. 😉

  Apreciat de 2 persoane

 2. ecoarta · Acum 14 zile

  Sper să nu greşesc, dar avea Sadoveanu o remarcă („În pădurea Petrişorului”!???) e adevărat că la adresa unei veverițe, dar se potriveşte: „cu grăunciorul ei de înțelegere”…
  E drept că ținuta „lu’ Vio” e bizară, dar am văzut la viața mea altele şi mai şi…asta nu înseamnă că sunt o admiratoare, Doamne fereşte!
  Te îmbrățişez!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Issabela Cotelin · Acum 13 zile

  Să nu te schimbi niciodată, Constanța 🙂
  Nu de… chimonouri (poate că avea costum de baie pe dedesubt) 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. ina02s · Acum 13 zile

  Asa e, halat pe plaja si halat cu tocuri la masa de tenis. Uimitor! Eu nu am asteptari de la doamna cu par apretat…

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · Acum 13 zile

   Râsul curcilor, Ina! Cineva ar trebui să-i explice Vioricăi că ţinuta se potrivește activității respective. Ce purta pe ea nu era rochie de plajă și nici echipament de sport.

   Apreciat de 1 persoană

 5. bookingcomhotel · Acum 12 zile

  Cool

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.