Au fost și alegerile în PSD

Viorica Dăncilă, președinta PSD. Cine ar fi crezut asta acum câteva luni? Gafele și bâlbele doamnei prim-ministru, care au făcut deliciul presei, au fost uitate.

M-am tot gândit care a fost rațiunea alegerii ei ca președinte al partidului. Prin PSD văzusem câteva minți mai luminate, dar au pâlpâit slab și s-au stins.

Chiar și reducerea lui Oprișan la tăcere m-a uimit. Parcă era cu Viorica sau nu mai era? Oricum ar fi, căderea partidului este vizibilă cu ochiul liber. Cu un președinte executiv ca Orlando Teodorovici, care și-a dorit mult această funcție, deși nu știe ce înseamnă, cu un președinte ca Viorica Dăncilă, care are sincope în funcţionare și poate cu mare ușurință încurca zone geografice, capitale, termeni sau cuvinte uzuale, partidul s-a cam dus pe apa sâmbetei. Anvergura intelectuală și politică a PSD a scăzut dramatic

Dar, mă întrebam cum i-a convins doamna Dăncilă pe pesediști să o voteze președinte. Poate nu ea, poate funcția de premier a convins. I-a amenințat că depune mandatul? Asta ar fi fost într-adevăr dezastruos pentru PSD.

Sursa foto:ebihoreanul.ro

11 comentarii

 1. racoltapetru6 · Acum 21 de zile

  O fi având și Viorica niște consilieri buni, unii rămași de pe vremea lui Dragnea. Îndemnul insistent de a participa câți mai mulți candidați la înalta funcție, denotă strategia de a-și împărți adversarii în mai multe tabere, scăzându-le șansa să voteze masiv pentru un singur contracandidat.

  Apreciat de 2 persoane

 2. issabela.cotelin · Acum 20 de zile

  Eu am auzit din sursa extra-sigura ca-i „facea” una gafele lingvistice femeii asteia, care a zburat, consiliera aia, simultan cu Dragnea din peisaj. Ca sa o discrediteze, nu-mi bat eu mintea mea pretioasa sa inteleg de ce.
  Dar totusi… indiferent de aceste contexte, eu zic ca, fara „cooperare”, nu poti denota un asemenea nivel de prostie, demonstrat deja de… doamna.

  Apreciat de 2 persoane

 3. ina02s · Acum 20 de zile

  Fara cuvinte. Ei isi fac ”mendrele” cum au fost invatati. Vezi Legea Administrtiei si a Pensiilor speciale inainte de alegerile din Congres. Deci mai are rost sa-i credem ca-s altii???

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · Acum 20 de zile

   Nu, Ina, nu mai are rost.Prin Legea Administrației Locale primarii au scăpat de orice răspundere. De ce crezi că Opoziția nu s-a opus? Erau la fel de interesați să treacă, doar și primarii lor au de câștigat. Mă dezamăgește tot mai tare Opoziția. Voiam să văd altă atitudine faţă de societate, faţă de cei care le plătesc mofturile și viaţa de lux. Dar, ce îmi doresc eu, nu cred că va exista în societatea românească.

   Apreciat de 1 persoană

 4. Iosif · Acum 20 de zile

  Mihai Eminescu îi acuza de dincolo de spatiu-timp !

  O seara superba cu liniste si pace în Suflet, draga Constanta

  Apreciat de 1 persoană

 5. Iosif · Acum 20 de zile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.