Întrebat de reprezentantul unui ONG care a lansat o petiție prin care se solicită demisia ministrului de externe, Teodor Meleşcanu răspunde: ” Nu îmi dau demisia, doar nu sunt prost!

120.000 de persoane, majoritatea din diaspora, indignate de condițiile în care s-au desfășurat alegerile europarlamentare, au semnat petiția online. Meleşcanu motivează refuzul prin faptul că lista conține doar nume, nu şi semnături.

Am fi tentați să spunem „noaptea minţii„, dacă nu l-am cunoaște pe vulpoiul care ocupă fotoliul de ministru și subterfugiile de care se folosește.

Încă unul, după Liviu Dragnea, care n-a auzit de onoare și consideră prostie a-ţi da demisia.

Sursa foto:digi24.ro

13 gânduri despre „” Nu îmi dau demisia, că doar nu sunt prost! „

 1. Am vazut declaratia tampa. E de culcat nepotii nea’, daca nu intelege nimic din ce se intimpla. In schimb mi-au placut tinerii, cu bun simt intrebau si raspundeau punctual, cu aplomb. Am o speranta…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Atunci când afirmă ”Nu îmi dau demisia, doar nu sunt prost!”, Meleșcanu știe ce spune! Partea… proastă este că noi avem – poate – așteptări prea mari de la asemenea lighioane! Iar de la lecția despre„Politică și principii în democrație!”, toate aceste jivine se pare că au lipsit!
  Așa încât, soluția nu rezidă în raportarea (câtorva!) la un set de valori / principii, ci la găsirea căilor legale pentru ca asemenea avortoni să nu mai ajungă la putere!
  Asta-i „cheia” pe care societatea românească nu a reușit s-o „potrivească” temeinic în… broasca dezvoltării noastre, pentru a deveni un stat de drept!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Perfectă dreptate, Tiberiu. Cum să găsim aceste căi legale, atâta timp cât „ei” fac legile și nu vor vota niciodată împotriva propriilor interese? Am pornit greșit din ’90. Noi, majoritatea, eram neștiutori și temători, iar ei au profitat de aceste lucruri, doar fuseseră bine pregătiţi în școlile din URSS.
   Cum să mai descoperim acum cheia asta „fermecată” pe lângă care am trecut odată nepăsători?
   Îţi doresc o zi frumoasă!

   Apreciat de 1 persoană

 3. Vedem încă un politician „dinozaur” uns cu toate alifiile, care caută orice motive pentru a-și ascunde incompetența. Un exemplu pueril ar fi cel al referendumului, care cică ar fi triplat timpul de votare. De parcă votantul ar fi mers de trei ori la urnă, ar fi fost căutat de trei ori pe listă și ar fi primit și înapoiat de trei ori ștampila. Cretinism evident și rușinos pentru cei care ne guvernează.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Da, Petru, era de așteptat din partea acestui personaj „comunisto-comunist” să se folosească de tot felul de elucubraţii. Greșeala este a noastră că i-am lăsat zeci de ani să enunțe aberații și nu i-am oprit. Probabil, nu înţeleg de ce nu pot continua cu aceeași politică și de ce ar trebui să se reformeze. Fie vorba, nici nu cred că au cum, nu-și mai pot schimba conștiința și crezurile.
   O zi cu liniște și bucurii!

   Apreciat de 1 persoană

 4. Incompetență, nesimțire, tupeu, obrăznicie… Asta se vrea și asta se promovează strivind sub legi si reguli anarhice bunul simț și adevăratele valori.
  Chiar ieri gândeam ceea ce ai scris, și mă intrebam, la varsta sa, chiar nu a învățat nimic, chiar așa NIMIC vrea să ramana?!
  O zi cu oameni frumoși!

  Apreciat de 1 persoană

  1. A învățat, Ana. Demult, în școlile lor sovietice. Exact asta a învățat: să aibă tupeu, să fie nesimțit și obraznic, să mintă și să manipuleze. Sub paravanul unui om bine educat stă un ticălos, un nimic.
   Îţi doresc numai bine !🤗

   Apreciat de 1 persoană

 5. Până vor trăi românii o imitație de democrație, Dumnezeu va încuia țara și va pleca, lăsând în urmă acești bășinoși bolșevici care ne-au mâncat viețile, nu mie direct, dar vouă celor care trebuie să îi suportați de aproape.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.