Mă grăbesc să scriu acest articol pentru a nu fi acuzată că fac propagandă după termenul limită stabilit.

Nici nu este propagandă, căci nu fac parte din niciun partid politic. Este doar expresia simțului meu civic, zic eu, al bunului simţ. Nu îndemn și nici nu îmi permit să dau sfaturi celor încă nehotărâţi cu cine să voteze. Vreau doar să înţelegeţi foarte bine că nemulțumirile exprimate pe la colţuri sau în grupul restrâns de prieteni nu schimbă în bine ceea ce ni se întâmplă. De „nehotărârea” noastră au profitat politicienii de ani de zile. „Bunii oratori” fac promisiuni cu nemiluita în campaniile electorale, pe care le uită imediat ce s-au văzut aleși. De câte ori îi mai prindeți în turneu prin ţară după alegeri? La următoarele își amintesc de noi și atunci se laudă cu câte fapte bune au făcut ei sau arată acuzator spre alții care le-au stat în cale oprindu-i din elanul muncitoresc. Nu vă lăsaţi manipulaţi de promisiunile deșarte, nu vă lăsaţi înșelaţi de patriotismul de fațadă ce ascunde interese obscure!

Dacă v-aţi săturat de minciuni, dacă v-aţi săturat să fiţi furaţi, dacă v-aţi săturat să fiţi priviţi de sus ca și când nu contaţi pentru „ei”, dacă v-aţi săturat să schimbe legile după bunul lor plac, nu uitaţi că este dreptul vostru să-i sancţionaţi și nu-i puteţi sancționa decât prin vot.

Eu #yeslavot. Faceţi-o și voi! Nu-i mai lăsaţi pe alții să hotărască în locul vostru soarta următorilor ani! Faceţi-o pentru copiii voștri!

8 gânduri despre „#yeslavot

  1. Trebuie să recunosc că am câțiva prieteni pe care nu-i pot convinge de adevărata cauza a problemelor noastre. Sunt fanatici ai guvernării pesediste și consideră că relele vin din Europa. La vârsta asta e greu să se schimbe, de aceea e musai să ocolesc subiectul, dacă nu vreau să se încingă spiritele. Mai avem și o mulțime de țigani în Seini, care primesc ajutoare bănești de se îngrozește poștărița când le duce mandatele. Ei vor vota mereu partidul care le dă de pomană.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.