Mulţi vor spune că în titlu am făcut un pleonasm, în sensul că propaganda PSD este același lucru cu propagandă murdară.

Pradă a acestei propagande a căzut o fotografie a lui Tudor Chirilă apărută pe internet înaintea referendumului pentru redefinirea familiei din 6-7 octombrie 2018. Întrebarea ce făcea obiectul acelui referendum era formulată intenţionat ambiguu, iar un răspuns afirmativ ar fi dat practic posibilitatea parlamentarilor să schimbe și alte articole din Constituție nu doar pe cel referitor la familie. Reamintesc că în Codul Civil exista deja definirea familie în sensul dorit de referendum (art. 258 alin. 1 şi alin. 4).

Sesizând pericolul participării la acel referendum ne-am organizat pe internet să-l boicotăm. În acel context a apărut fotografia lui Tudor Chirilă și textul „Nu mă duc la referendum pentru că nu sunt orb și văd destul cât să nu vreau să girez o imensă manipulare”.

Fostul purtător de cuvânt al guvernului condus de Ponta, bătăușul și ordinarul Mirel Palada, ordinar precum majoritatea din PSD, se folosește pe internet de fotografia lui Chirilă manipulând alegătorii să nu voteze la referendumul din 26 mai.

Pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirilă a luat atitudine. „Mărșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite. Ca să fie lucrurile clare: pe 26 mai merg la vot atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendum. Pentru că nu vreau să fiu condus de infractori.

Cât de mare este frica de justiție a acestor infractori și la ce metode murdare apelează!

Sursa foto:storgram.com, dcnews.ro

8 gânduri despre „Propagandă murdară a PSD-ului

  1. Cele mai multe canale massmedia sunt infecte, sunt alimentate cu zoaie si dejectii intrate în stare de putrefactie, iar canalul principal unic, CNA confiscat în ’89 este complet înfundat, de catre instalatorii, senili, si bolnavi, incapabili sa-l desfunde de aceste gunoaie învechite pestilentiale… 😉

    O saptamâna binecuvântata cu liniste si pace, alaturi de toti românii onesti si drepti, draga Constanta !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.