Președintele Klaus Iohannis a fost amenințat cu moartea printr-o scrisoare trimisă de un condamnat la 15 ani pentru omor, aflat în penitenciarul Aiud.

Costin Munteanu, cel care şi-a omorât iubita, condamnat definitiv pentru omor în februarie 2017 de către Curtea de Apel Alba Iulia, după ce-a ajuns în penitenciarul Aiud a solicitat președintelui o graţiere individuală.

Înfuriat de răspunsul negativ al acestuia a trimis o nouă scrisoare, de această dată de amenințare cu moartea, folosindu-se de identitatea altui condamnat.

Administraţia prezidenţială a depus plângere penală, iar investigațiile au condus la Costin Munteanu. El urmează să fie judecat pentru ultraj, iar dacă va fi găsit vinovat ar putea fi condamnat la 20-25 de ani de închisoare.

În tot acest timp președintele nu a fost în pericol, Serviciul de Protecție şi Pază luând toate măsurile ca această amenințare să nu se transforme în faptă.

Sursa foto:fanatik.ro

7 gânduri despre „Iohannis amenințat cu moartea de către un deținut

  1. Nu-i așa. Conform noului cod penal se execută pedeapsa cea mai mare, la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă. Spre exemplu, dacă e condamnat la 20 de ani pentru ultraj, va ispăși 20+5 (1/3 din cea mai mică), deci 25 de ani.

   Apreciat de 1 persoană

    1. Ba este. Acest mod de calcul se aplică tuturor infracțiunilor, deci și corupției. Au avut grijă, dacă sunt prinși, să le fie cât mai ușor. Și mai pot beneficia de eliberarea condiționată. De infractori au avut grijă.

     Apreciat de 2 persoane

 1. Apa pura si curata, H2O, este energie absoluta, libera si concentrata, de Dumnezeu inventata, prin ea treci a mortii poarta, în dimensiunea noua, elevata, dincolo de Marea Moarta ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.