La un anumit post de televiziune, unde se simte în mediul lui, Liviu Dragnea atacă Opoziția, pe Iohannis și SRI-ul încercând să-i facă responsabili de huiduielile și ostilitatea cu care „strada” i-a primit la Iași, Galați și în alte orașe din ţară.

Și, după ce îi compară pe protestatari cu Cămășile Negre din anii ’30 din Germania nazistă, își dă drumul imaginației adăugând:” Inclusiv cei care sunt atât de violenți și care au bătut oameni la Iași. Nu au apărut aceste imagini: oameni în vârstă puși jos și cărora le-au dat cu picioarele în burtă. Niște tineri cu ochii injectaţi. Bine, niște tineri de la USR„.

Chiar ai o imaginație bolnavă, Liviule! Păi, dacă s-ar fi întâmplat așa ceva, televiziunile aservite, care te urmează peste tot prin ţară, cum de nu au filmat? Ar fi vuit toată presa, ar fi intervenit Jandarmeria, ne aduceai în studioul de televiziune, pe targă, victimele. Pe cine vrei să prostești ? Ai găsit argumentele să poţi da undă verde Carmenuţei de la Interne care pregătește un nou 10 august? Te înţeleg, cu amenzile nu i-a convins pe protestatari să stea acasă. Ai nevoie de ceva infracțiuni ca să-i ameninți cu dosarele penale.

Patru ucigași plătiți te omoară din priviri, SRI-ul „îţi divulgă” locațiile publice în care organizezi mitinguri, bătăușii cu ochii injectaţi îţi lovesc simpatizanții, Cămășile Negre te amenință.

Măi, Liviule, ești bun de Oscar și Quentin Tarantino te invidiază !

Sursa foto:librarie.net

13 gânduri despre „Și Quentin Tarantino te invidiază, Liviule!

  1. Aura, trebuie să înțelegi că-s disperați. Ce conștiinţă ? Ce moralitate? Ce demnitate? Ei riscă să piardă tot ce-au „agonisit” în acești aproape 3 ani: averi din bani furaţi, beneficiile materiale asigurate pentru tot restul vieții și, nu în ultimul rând, libertatea. Îi văd în stare de orice, nu contează popor, nu contează ţară, nici Europa nu mai contează.

   Apreciat de 1 persoană

 1. Eu cred ca doar o pocainta autentica, sincera, deschisa, publica, a tuturor liderilor politici si religiosi mai este în masura sa redreseze situatia haotica, anarhica din tara, UE si din lumea întreaga, altfel multe evenimente nasoale se vor produce, iar cei ce vor suferi consecintele vom fi toti locuitorii acestei mici dar superbe planete albastre numita Terra !
  O zi sublima,învesmântata în Lumina, draga Constanta !

  Apreciat de 1 persoană

 2. „Pocainta” este singurul „Cuvânt”, care ar trebui sa-l aiba fiecare în gând, (însa chiar si „pocitilor”,neoprotestantilor, le este rusine sa-si marturiseasca credinta în Hristos, în anumite împrejurari si contexte ale vietii) doar atunci se va realiza o pace si o armonie adevarata, între toti oameni pe pamânt, întelegându-se, acceptându-se si chiar iubindu se unii pe altii, dincolo de diferentele ideologico-religioase, de nivelul socio-cultural si/sau rasial.
  „A fi Om e lucru mare…”

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.