Rețea wi-fi „m**e PSD” la Tribunalul București

Flavia Teodosie, avocata lui Liviu Dragnea și a fostului vicepremier Sevil Shhaideh, vrea să sesizeze CSM și Inspecția Judiciară în legătură cu descoperirea făcută ieri.

Prezentă la Tribunalul București pentru a o reprezenta în proces pe Shhaideh, a găsit la tribunal o rețea wi-fi cu numele „m**e PSD”.

Flavia Teodosie dorește să sesizeze CSM și Inspecția Judiciară pentru a vedea circumstanțele în care a fost creată rețeaua wi-fi.

Sursa foto:playtech.ro

Publicat de Constanta Cretu

Dinamică, dependentă de adrenalină. Oricând, oriunde vei găsi un eveniment despre care merită să scrii, dacă o faci din convingere.

2 gânduri despre „Rețea wi-fi „m**e PSD” la Tribunalul București

 1. Aceste „retele” care dauneaza grav imaginii României pe plan national si international, ar trebui vânate, penalizate si condamnate de catre totii românii iubitori de Adevar si dreptate, prin toate mijloacele avute de cei onesti si iubitori de neam si tara. Raul trebuie stârpit de la radacina, altfel da alti lastari care vor infecta pamântul cu otrava jignirilor, înjuriilor si luptelor de uzura, care dauneaza grav sanatatii neamului si poporului român !
  O zi binecuvântata cu liniste, bucurie si pace, alaturi de toti fii si fiicele României, iubitori de Adevar si dreptate !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Știi Iosif? Mie nu-mi vine să cred că într-o instituție ca Tribunalul București există o astfel de rețea. Știi că în momentul în care intri pe wi-fi receptorul îţi arată și rețelele din apropiere. Eu nu cred că era rețeaua de wi-fi a tribunalului. Cred că este un fake news inventat tot de pesedei, dar vom auzi.
   O zi însorită și plină de pace și binecuvântare, Iosif!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: