Primaria Sibiu va fi gazda summit-ului din 9 mai 2019. Pregătirile pentru cel mai așteptat eveniment politic european pe perioada deţinerii de către România a Președinției Consiliului UE au început demult, implicate fiind Primăria Sibiu, aeroportul Sibiu, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe și ai Serviciului Protecție și Pază.

La eveniment vor participa președintele Consiliului European, președintele Comisiei Europene, președintele Parlamentului European, liderii celor 27 de state membre și președintele României, care va fi gazda.

Singura nemulţumire vine din partea Vioricăi Dăncilă ofensată de atitudinea președinției care nu a invitat-o la summit. Spune doamna premier: „Mi se pare nepotrivit că tocmai cei care au muncit atât pentru România, care au făcut atâtea lucruri nu au fost invitați la Summit”…”Cum putem vorbi de unitate când premierul României nu este prezent pentru a putea vorbi despre realizări și agenda 2019-2024 ?”

Viorica Dăncilă nu cunoaște procedura sau face diversiune? La acest summit președintele, conform procedurilor stabilite încă de pe vremea lui Băsescu, este în măsură să reprezinte România. În mass-media nemulţumirea premierului este susținută și de către papagalul lui Dragnea, Codrin Ștefănescu.

Pe bune? Adevărul este că „aţi muncit mult”, dar nu pentru România, pentru voi. Pe noi ne-aţi ţinut tot timpul în priză și în stradă. Voiai să mai ţii un speech năucitor ? Hai, lasă-ne! Noi chiar nu vrem să ne fie rușine cu un asemenea premier. Dacă simți nevoia de acțiune, Sibiul îţi propune să te duci la mitingul organizat în aceeași zi de către PSD la Iași.

Ne asumăm această „mare pierdere”.

8 gânduri despre „Doamne, ce „mare pierdere”!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.