Tineri liberali clujeni copiind metodele pesediste de campanie electorală

De ce se învață atât de repede lucrurile rele? De ce tot timpul ne gândim cum să moară capra vecinului? Sunt convinsă că este un caz izolat, dar, când un vicepreședinte de organizație este implicat într-o asemenea faptă, mi se pare foarte grav. Îmi pun din nou întrebarea dacă nu ar fi necesară testarea psihologică a politicienilor, măcar a celor de decizie.

Zilele trecute în Cluj-Napoca câţiva membrii de partid din organizația de tineret a partidului liberal au fost surprinși răspândind pliante cu sigla Alianței 2020 USR-PLUS conținând citate false care ar aparține Ramonei Popescu în care se afirmă că „avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români„,”avortul trebuie să fie mandatoriu și obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creșterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creșterea și educația copilului nu are un loc de muncă

PNL a anunțat măsura extremă de a exclude din partid pe cei doi tineri care prin acțiunea lor au adus grave prejudicii de imagine TNL.

Și mă întorc la întrebările mele. Nu era mai bine să fie preîntâmpinate astfel de acțiuni reprobabile care atrag numeroase nemulțumiri atât împotriva Alianței USR-PLUS, cât și împotriva PNL? De ce faceți jocul PSD-ului?

Sursa foto:digifm.ro

7 comentarii

 1. ina02s · mai 2

  Nici nu stiu ce sa spun. Rautati cu daune mari. 😦

  Apreciat de 1 persoană

 2. racoltapetru6 · mai 2

  Pornind de la aceste caractere deplorabile, nu e greu de înțeles de ce mulți dintre politicieni își schimbă partidul, pentru un scaun pe care îl cred mai comod și mai profitabil. Nu au principii morale, ci doar ambiții personale. De aceea nu se sudează o opoziție demnă de respect și credibilitate.

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · mai 2

   Bine punctat, Petru. Dacă nu vor renunța la orgoliile personale sau de partid, nu vom putea ieși de sub „stăpânirea” PSD-ului. Și, Doamne, cât rău ne fac și nouă cu asta!

   Apreciat de 1 persoană

 3. Iosif · mai 2

  Inconstienta si iresponsabilitatea câtorva naivi, lipsiti de valorile autentice ale întelepciunii, pot conduce masele (credule si inadaptate sistemului secular accelerat) spre dezbinare si divizari imprevizibile, dezechilibrând si mai mult balanta stabilitatii politice, oricum, din ce în ce mai confuza si precara în tara, UE si la scara planetara !
  O seara binecuvântata cu liniste si pace, în toate aspectele, draga Constanta !

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · mai 2

   Da,Iosif, astfel de inconștienți vor să conducă masele. Vai de cei care i-ar urma!
   O seară frumoasă și liniștită !

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.