Cum vine primăvara, în copacul din faţa balconului își face apariția un mic prieten.

Nu-i foarte arătos cu penajul lui brun închis. Nici curajos nu prea este, dar nu-i un lucru neapărat rău. Altfel ar cădea repede pradă gheruţelor celor cinci pisicuțe ce trândăvesc prin iarbă.

Este micul meu prieten Mierlă.

Câteodată se aventurează pe crengile din apropierea balconului și, fără să scoată vreun sunet, mă studiază atent în timp ce-mi beau cafeaua. Cum întind mâna după telefon să-l filmez, cum își ia zborul. Cred că urăște „paparazzi”, că nici la fotografie nu prea stă. Sau, poate, nu vrea publicitate.

Așa s-a întâmplat și astăzi, a zburat pe o creangă îndepărtată. M-am bucurat că i-am putut înregistra trilurile. Și, Doamne, cât de frumos cântă ! Îi răspundeau două vrăbiuțe.

Apoi mi-a venit ideea să pun acest mic filmuleț pe redare. Nu cunosc mesajul pe care îl transmitea, dar nu vă imaginaţi ce a urmat, un adevărat concurs muzical. Din păcate nu am avut altceva la îndemână să filmez.

11 gânduri despre „Micul meu prieten cântăreţ

 1. Ai putea sa întelegi limbajul si mesajul transmis de aceasta mierla, si sa-l exprimi în cuvinte simboluri, cifre, culori si note muzicale ! 🙂 Orice dorinta, vis, gând, lucru, fenomen, în care te implici total (trup, suflet si spirit, crezând cu adevarat în EL) poate fi la un moment dat realizat !
  „Ce este cu neputinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu.”
  Omul sincer, deschis, curat, iubitor neconditionat si credincios, nascut din Dumnezeu, este asemeni Fiului omului, Hristos !
  O zi plina de pace, liniste, bucurie si împliniri depline, în toate aspectele vietii, draga Constanta !

  Apreciat de 1 persoană

 2. E minunat trilul pasarelelor! N-am stiut ca mierla este cea care canta astfel. Caci am si eu o pasare prietena, care ma face sa zambesc in linistea diminetii, inainte sa ma trezesc de tot. N-o vad, doar o aud si uneori e atat de comica! 😀

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.