Suceava, Botoșani, Iași… mare ghinion pe capul lui Dragnea, n-a mai avut o „baie de mulțime” de la Craiova.

În faţa Teatrului Național Luceafărul (unde s-a desfășurat conferința județeană PSD) protestatarii voiau să se facă auziţi concurând cu fanfara adusă special pentru a acoperi sonor strigătele acestora. Vacarmul creat l-a determinat, la plecare, pe liderul PSD să urce grăbit în microbuz.

În ciuda efectivelor de jandarmi, a filtrelor instalate în zonă, protestatarii au reușit să pătrundă până în apropierea teatrului purtând pancarte pe care scria „Bine ai venit, nimicule, în Moldova!„(referire la incidentul de la Suceava) și „Romania merită mai mult!deasupra unei imagini care îl înfățișa pe Dragnea după gratii.

Foto:capital.ro

11 gânduri despre „„Bine ai venit, nimicule, în Moldova!”

  1. Și eu sunt cu protestatarii, dar forma asta de revoltă nu prea mai dă rezultate. Decât nimic și nepăsare este ceva, dar prea puțin. Și, până la alegeri, când doar Dumnezeu știe ce va mai fi, nici nu văd ce am mai putea face.

   Apreciază

    1. Nu mai cred nici în mobilizarea tuturor. Am participat la multe proteste și știu că mulţi, chiar dacă rezonează cu ideile protestatarilor, evită să li se alăture din diverse motive: li se pare că este sub nivelul lor să iasă în stradă, consideră că este irelevant și lipsit de rezultate, nu vor să fie văzuţi, au alte probleme „mai importante” de rezolvat.

     Apreciat de 1 persoană

 1. Mie personal, toti politicienii români, începând de la presedintele K.Iohanis, pâna la ultimul functionar din guvern, îmi inspira doar compasiune, mila si empatie, deoarece „Pi Ra Mi Da” acestui sistem mondial, construita de „omul faradelegii” care s-a ridicat din avaritie si lacomie prin vânzatorul „Iuda” si sacrificiul Întâiului nascut din Dumnezeu,Fiul omului, Hristos, dat în mâinile Cezarului Roman, tocmai de catre ai Lui confrati la care a venit sa-i elibereze de idolatria zeitatilor false, ale imperiilor antichitatii, Asiro-Babilonian, Egiptean, si Grec, zeitati lipsite de viata,artificiale, facute de om dupa chipul si placerea fiecaruia.
  Nu cred ca la ora actuala, acestor lideri aflati la vârful acestei constructii din materiale moarte,le este usor de a controla si echilibra fortele antagoniste si luptele dintre Lumina si întuneric, dintre bine si rau, dintre cele doua extreme dreapta-stânga iar în acest context nu pot decât sa-i compatimesc sincer.
  O saptamâna binecuvântata, cu liniste, bucurie si pace, tie si tuturor românilor, oriunde s-ar afla !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu sunt ei singuri vinovati, si noi cu totii, constient/inconstient, suntem partasi, deoarece am tolerat tacit din ’89 bisnita si coruptia lasându-ne amagiti de câstigurile pseudo-libertatii, vândute strainilor pe iluzii si imagini fanteziste de „Paradis Occidental” ! Zic si eu ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.