Când am hotărât să scriu pe blogg știam că mă pot lupta cu stafiile trecutului. Am și forța și determinarea să o fac. Am fost criticată, am fost blocată, dar n-am dat înapoi nici măcar un pas.

Documentul pe care vi-l prezint în exclusivitate poate fi găsit în orice tribunal, în orice curte de apel. Este o adresă internă a ministrului justiției Tudorel Toader către toate curţile de apel şi tribunalele din ţara prin care ministrul justiției le cere judecătorilor să încalce statutul lor, să se implice în vederea formulării apărărilor şi căilor de atac (imixtiune în atribuțiile avocaților și consilierilor juridici) în dosarele privind stabilirea drepturilor salariale. Ba, chiar îi asigură de întreaga lui colaborare. Judecătorii NU mai judecă, fac apărări și stabilesc căi de atac!

Voi cita, din adresa pe care o prezint mai sus în fotocopie, instrucțiunile pe care un ministru corupt le transmite conducerilor instituțiilor care ar trebui să stabilească cu IMPARŢIALITATE, în baza probelor depuse la dosar, drepturile salariale ale petenţilor – „ţinând seama de impactul bugetar creat de hotărârile judecătorești referitoare la stabilirea drepturilor salariale, vă recomand să depuneți toate diligenţele necesare în vederea formulării apărărilor şi căilor de atac corespunzătoare în dosarele care au acest obiect”.

Aţi înțeles cum vede acest ministru dreptatea? Nu mai întoarceți capul, nu mai închideți ochii! Într-o zi s-ar putea să ajungeți în faţa acestor instanțe ca să vă facă dreptate. Aceasta este dreptatea lui Toader! Numai că nu le-a spus că s-a terminat cu drepturile salariale ale românilor, dar s-a înțeles exact „ce diligenţe le recomandă”. Impactul bugetar este mai presus decât drepturile noastre !

Sprijiniţi protestul magistraților, căci altfel sunteți la fel de vinovaţi ca și guvernanții „democrați” că aţi tolerat și ignorat ce se întâmplă cu adevărat în justiție!

Conținutul acestui articol și documentul la care se face referire nu pot fi copiate sau utilizate fără acceptul meu.

11 gânduri despre „EXCLUSIVITATE! Cine este cu adevărat Tudorel Toader

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.