Asta, da, sinergie!

Foto:adevarul.ro

După declarația „plină de diplomaţie” de la Conferința AIPAC, Viorica Dăncilă face precizări la România Tv în legătură cu anularea vizitei în România a regelui Iordaniei „Președintele trebuia să îl sune şi să îi spună că nu este de acord cu acest lucru, că dânsul l-a invitat… Îmi pare rău că președintele iese cu astfel de afirmații care pot aduce prejudicii de imagine României. Nu este prima oară şi cred că, ca președinte al României, trebuie să aibă atitudine pozitivă și atunci când are ceva de reproșat să nu iasă cu reacții publice, mai ales atunci când jignește, că acest lucru nu rezolvă nimic. Nu este vina mea că nu s-a mai făcut vizita regelui Iordaniei. Să nu uităm că regele este cel care trebuia să aibă întâlnire cu președintele…Este omologul președintelui regele, nu al primului-ministru„.

Trec peste construcția greșită a propozițiilor (gramatica nu-i pentru oricine, ar trebui schimbată printr-o ordonanță de urgenţă!), trec peste cacofonie, dar nu pot trece peste prostie, căci altfel nu pot cataloga persoana care enunță astfel de idei.

Reamintesc că anularea vizitei regelui Iordaniei nu este singura consecință a „celebrului discurs„. Şi vizita lui Călin Popescu Tăriceanu în Maroc, ce ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 27-31 martie, a fost amânată la cererea părții marocane.

6 comentarii

 1. ina02s · martie 27

  E de ras de n-ar fi de plans!! Sa-l sune si pe Papa Pius, ce strica dansa n-are cin’ sa repare. Totusi e o papusa, nu face ce-o taie capul. Trebuie sa priviM unde trebuie…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Constanta Cretu · martie 27

  Știu că fac sluj în faţa lui Netanyahu, dar tembelii ăștia provoacă prejudicii de imagine României, crize diplomatice și nimeni nu ia atitudine. Îți e clar că urmăresc, cu orice preţ, să ne scoată din UE.

  Apreciază

 3. Iosif · martie 27

  România si pe de se re ul, este sub scutul de la Deveselu. O umbrela costisitoare, care face doar…umbra pamântului agricol împiedicând razele solare sa produca fotosinteza culturii românesti !
  Seara faina, draga Constanta !

  Apreciat de 1 persoană

 4. racoltapetru6 · martie 28

  Deja putem anticipa ce prostii vor ieși din gura așa-zis prim-ministrului, doar greșelile de exprimare sunt mereu altele. Pentru a colora – sumbru ce-i drept – discursurile.

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · martie 28

   Colorează discursurile, dar „ne-a colorat” și pe noi, românii. Dacă negrul nu ar fi non culoare, aş spune că asta ne pregătesc politicienii.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.