Foto:opiniatimisoarei.ro

„Sunt încântată să anunț astăzi, în faţa audienței AIPAC că, după finalizarea analizei de către toți actorii constituţionali implicați în procesul decizional din ţara mea și în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României și guvernul pe care-l conduc vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului.” Această frază a fost rostită de Viorica Dăncilă în discursul la Conferința AIPAC (Comitetul de Afaceri Publice Americano-Israeliene) ce a avut loc la Washington.

Președintele Klaus Iohannis a reacționat într-un comunicat de presă precizând că nu există nicio decizie oficială în acest sens, că o astfel de decizie ar contrazice poziția Uniunii Europene, din care încă mai facem parte.

Duminică seara Viorica Dăncilă afirmă la un post tv că anunțul făcut la conferință privind mutarea sediului ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim a fost o opinie personală. Mai citiți o dată fraza de la începutul articolului. Vi se pare că exprimă o opinie personală ?

Afirmaţiile unei persoane iresponsabile, precum primul-ministru, nu rămân fără repercusiuni. Regele Abdullah al II-lea al Regatului Hașemit al Iordaniei anulează vizita oficială programată în România.

8 gânduri despre „Așa cum spunea Albert Einstein, prostia este infinită

  1. Viorica e mereu încântată să fie băgată în seamă, iar pentru asta are pregătite o sumedenie de bilețele pe care se străduiește să le citească. Iar noi nu putem decât să ne rușinăm la fiecare gafă. Halal prim-ministru!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.