Foto:gandul.info

În urma sondajului făcut în această lună de către Institutul de Cercetare INSCOP a reieșit faptul că nemulțumirea românilor referitoare la clasa politică a crescut, 72,8% dintre participanți declarând că ţara merge într-o direcție greșită.

La întrebarea privind intenția de participare la votul pentru alegerile europarlamentare 49,7% au răspuns afirmativ. Procentul este reprezentativ pentru populația de peste 18 ani de la orașe.

Dorința de participare la vot a crescut şi ca urmare a anunțului făcut de președintele Klaus Iohannis, care a anunțat că intenționează să propună organizarea unui referendum pe tema justiției odată cu alegerile europarlamentare, în 26 mai.

Nu a întârziat să vină şi mesajul din partea PSD transmis de Şerban Nicolae. „Mă gândesc că la finele lunii aprilie să-l suspendăm pe Klaus Iohannis din funcția de președinte, să-i asigurăm o vacanță de 30 de zile. Am putea să-l scutim de Summit-ul de la Sibiu. Apoi, pe 26 mai 2019, ar putea fi şi un referendum pentru demiterea sa din funcția de președinte„.

Tipic psd-ist: amenințare şi şantaj. M-ar fi mirat să spună că susține demersul președintelui pentru că problemele justiției ar trebui să preocupe întreaga clasă politică, iar PSD susține că prin modificările aduse codurilor penale şi ale altor acte normative privind justiția au vrut să îndrepte nelegalităţile de până acum. Atunci de ce le-ar fi teamă de un referendum pe această temă ?

9 gânduri despre „După cum ţine mâinile, cătușele îi mai lipsesc

  1. E necesara o revizuire a „arhivelor” istoriei politicii si politicienilor, începând din ’89, iar cei cu „bube rele, penale în cap”, începând de la dl I. Iliescu, pâna la d-L K. Iohanis, sa nu mai fie alesi de masele inconstiente, iar celor ce candideaza sa le fie public afisat alaturi de lista si CV-ul , astfel ca fiecare cetatean sa-si cunoasca si sa-si aleaga liderul cu responsabilitate, nu dupa a sloganuri, promisiuni si aparente înselatoare… zic si eu ! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

      1. Asa este, însa solutii sunt la orice probleme omenesti. Una ar fi sa nu poata candida nici unul din cei ce au detinut functii de parlamentari din ’89 pâna azi, nici urmasi lor infestati de boala coruptiei.

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.