Foto:captura video Rezistenta TV

Luni seara la orele 18 mai mulţi judecători și procurori care intenţionau să protesteze pe treptele Palatului de Justiție din București au fost împiedicaţi de jandarmi.

Andreea Sârbu, judecător la Judecătoria Sectorului 1, nu s-a lăsat intimidată de jandarmi și a protestat de una singură.

Mă înclin în faţa atitudinii ei demne și ferme!

5 gânduri despre „Protestul magistraților împiedicat de jandarmi

 1. ” Andreea Sârbu, judecător la Judecătoria Sectorului 1, nu s-a lăsat intimidată de jandarmi și a protestat de una singură.

  Mă înclin în faţa atitudinii ei demne și ferme! ” Fi serioasa frate !!!!!!! Doar pentru ca-i … femeie ???????Dar pana acum…unde a fost ?????? Chiar daca-s trei ceasuri rele azi , eu iti doresc , sa ai parte de-o zi cat mai buna si dumneata si copii dumitale !

  Apreciază

  1. N-am scris că apreciez gestul ei pentru că-i femeie, ci pentru că a avut curajul să protesteze singură. Orgoliul vostru masculin a avut de suferit ? Foarte bine, era cazul. Unde a fost până acum? Superficială întrebare. Toate au un început.
   O zi frumoasă !

   Apreciat de 1 persoană

 2. N-o fac din obisnuintza ! Ti-am spus ca , si eu am doi dintre copii mei in UK si-ti mai spun acum ca , mai am una in Malta plus una in USA deci , stiu ce-nsemneaza dorul si grija lor , astfel incat… chiar nu-i vorba despre o obisnuinta , despre ceva ” banal ” cum ar fi spre exemplu , o urare de bine . ” N-am scris că apreciez gestul ei pentru că-i femeie, ci pentru că a avut curajul să protesteze singură. Orgoliul vostru masculin a avut de suferit ? ” Asta s-a inteles fara suparare , iar despre ” orgoliu masculin ” pai, de unde ai tras concluzia ca asi fi un EL si nu o EA 😉 ? ” Unde a fost până acum? Superficială întrebare. Toate au un început.” Nu-i o intrebare superficiala chiar deloc ci , doar una normala pe care { aici chiar n-am nici o indoiala } , ti-ai pus-o inclusiv dumneata . Sunt de acord insa cu faptul ca , ” toate au un inceput ” . Problema este ca , al dracului inceput vine … mult prea tarziu si sa nu-mi spui ca : mai bine mai tarziu decat niciodata ! Nu de alta dar asta-i valabila in cazul nostru al celor „multi da’ prosti ” nu al celor care au puterea { PRIN LEGE SI DUPA LEGE } sa ne decida soarta . Respect !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.