Foto:Arhiva/Hepta.ro

Regret că nu am găsit pe net filmarea în care Ghiţă, „marele Ghiţă”, nimeni altul decât fugarul, candidatul la europarlamentare, se laudă cu bătaia pe care o va aplica protestatarilor rezist.

Așa că m-am hotărât să transcriu înregistrarea din timpul emisiunii de la România TV. Participanți : Victor Ciutacu, Bogdan Chirieac și prin telefon Sebastian Ghiţă.

VC: Peste alta, campania asta care, mă rog, a început, deși nu se recunoaște, nu debutează sub cele mai bune auspicii, că în două săptămâni poate vă daţi cu ciomegele în cap sau…

SG: Va veni curând momentul. Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele rezist cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită care să le dea niște șuturi în fund și să-i trimită acasă. Că, dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Asta nu-i democrație.

VC: Staţi un pic, faceți ca-n Brazilia, faceți niște patrule civile care să pedepsească… ?

SG: Facem ca oriunde. Dacă avem o lege și o instituție, respectăm. Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, să-l bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina! Dacă poliţia nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei.

BC: Eu vă recomand, cu toată caldura, să nu faceți asta fiindcă oamenii aceia vor fi imediat arestați de Parchet, că Parchetul nu întreprinde nicio acțiune împotriva protestatarilor despre care aţi vorbit. Asupra contraprotestatarilor…pe loc vor fi arestați.

SG: Ne asumăm domnu’ Chirieac. Ne asumăm. Dacă-i vom mai prinde… N-am știut și nu știm, dar suntem atenți și cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, distrugând instituții, sărind pe gardurile Parlamentului o să le dăm o mamă de bătaie, să plece la ei acasă, să ne lase în pace.

Acesta este un fragment din emisiunea respectivă, emisiune în care Sebastian Ghiţă nu a făcut decât să dezinformeze telespectatorii repetând că protestatarii bat miniștri, bat judecători, sparg geamurile instituțiilor și se urcă pe gardurile Parlamentului. Aceste justificări ar sta la originea bătăilor cu care îi amenință pe protestatarii #rezist.

Unde ai văzut, mincinosule, că au bătut miniștri și judecători? Ei ies în stradă să apere justiția, nu să bată judecătorii. Unde ai văzut, lașule, că au spart geamurile?

Trădător mincinos și laș ! Așa vrei să-ţi faci capitalul electoral? Vai de ţara care te va alege!

8 gânduri despre „Armele prostului: bătaia și dezinformarea. Protestatarii au depus plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiţă

 1. Bine mai Tantzico , esti om in toata firea si… au ajuns sa te revolte spusele unuia ca Ghitza ? Asta in conditiile in care , l-am vazut mai nu stiu cand pe Ion Iliescu liber si voios ca un cintezoi si… inca viu al dracului 😎 iar pe Miron Cozma in toata splendoarea lui asistand la o gala MMA ? In conditiile in care , un impostor care este inca deputat PSD , se lauda cu-n AK detinut legal { de… fost ” revolutionar ” } si cu care avea de gand sa ” linisteasca ” pe multi dintre aceea care-l nemultumeau pe el si pe… „daddy ” ? In conditiile in care USR sprijina cam toate actiunile alora de la #rezist ….legale sau nu ? In conditiile in care una precum Ecaterina Andronescu , a revenit pe scaunul de la Ministerul Invatamantului sau unul precum Theodor Melescanu inca este ministru la Externe … asta te supara pe dumneata ? Da’ ca Traian Basescu , iese pe toate sticlele 😉 TV-urilor cand pofteste el…asta nu te sictireste ??? Respect si-o zi cat mai buna in continuare : chiar imi plac subiectele abordate !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Da, Marian, mă revoltă. Am fost revoltată și de Iliescu și de Geoană și de Băsescu și de Boc și de mulţi alții pe care n-are rost să-i mai înșir. Sunt ceva ani de când iarnă de iarnă tot ies la proteste. M-am săturat să tot protestez, când mult mai simplu ar fi să plec. Dar asta ar însemna să recunosc înfrângerea, iar eu nu pot să fac asta.

   Apreciază

   1. ” M-am săturat să tot protestez, când mult mai simplu ar fi să plec. Dar asta ar însemna să recunosc înfrângerea, iar eu nu pot să fac asta.” Ba s-o recunosti macar in sinea dumitale caci asta insemneaza atingerea unui anumit nivel de intelepciune : sa afli ca nu esti de capul dumitale si ca nu poti face chiar orice , dumneata omul obisnuit , ala care mai mananca ceapa si mamaliga la cina si nu doar icre negre . Chestia asta le este data doar unora si este stipulata la nivel international prin chestia aia numita… respectul fatza de stat si institutiile sale si este aparat ca atare acest concept . ” Cine are pusca face politica care-i place ” spunea Mao-Tze Dung si… avea dreptate . Sa pleci { fa-o cat mai esti inca tanara !!!!!!!!! } nu-i neaaparat o treaba buna avand in vedere ca { m-am convins intre timp } nici in alte parti nu te asteapta nimeni cu vreun covor rosu plus painea si sarea de rigoare daca n-ai purcoi de bani la teshcherea . Dovada Sebastian Ghita , Radu Mazare , Elena Udrea , Alina Bica si….pot tasta pana poimaine dar am si alte treburi . Nu-ti spusei ca vine primavara ? 😉 SANATATE MAXIMA !!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.