Concertul formaţiei Proconsul din data de 8 martie a avut loc într-o locație frumoasă din Sibiu, Restaurantul Select.

      Cele care au dorit să sărbătorească ziua de 8 martie la Restaurantul Select au fost întâmpinate și conduse la masă de către d-na Gabriela Nistor, asociată a firmei care administrează hotelul, pentru cei mai mulţi cunoscută ca solistă de muzică populară.

      Pe parcursul serii concertul celor de la Proconsul a fost structurat în două părţi. Inteacţiunea participantelor (căci majoritatea au fost femei) la acest eveniment cu formația se poate vedea în filmările pe care le voi posta. De apreciat vocea inconfundabilă a lui BODO.

 

 

PROCONSUL – Pentru tine

PROCONSUL – Mi-ai luat inima

PROCONSUL – Aici cu mine

PROCONSUL – Visele care nu dorm

https://www.youtube.com/watch?v=DNhzmCqlYkI

      Notă maximă personalului ospitalier și foarte atent la solicitările noastre. Aceeași notă meniului foarte diversificat. Concluzia mea este că am făcut alegerea potrivită, considerând că a fost cea mai bună organizare și plăcută ambianță pentru petrecerea de 8 martie.

Fotografiile și filmările din acest articol sunt din arhiva personală și nu pot fi folosite fără acordul meu expres.

6 gânduri despre „PROCONSUL – concert de 8 martie, Restaurantul Select Sibiu

 1. Cred ca sunt locuri fascinante prin Sibiu. Am o sora (acum în New Jersey) care a facut prima treapta a Liceului Agricol în Dumbraveni si ea îmi povestea despre multe lucruri frumoase din zona Cibinului ! Musai sa trec anul acesta prin Sibiu. Sper sa fac un mic circuit prin Iunie-Iulie, (daca va voi Domnul) în primul rând prin locurile copilariei-adolescentei, petrecute câtiva ani în zona Râsnov-Brasov. Locuri dragi de suflet, Poiana Bv.-Cheia -Bran, mai cu seama ca au trecut câteva decenii de când nu le-am mai vizitat.
  Un sublim sfârsit de saptamâna, draga Constanta !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Crezi matale ca poate exista o bataie de joc mai mare decat asta ? Adica , faci o paranghelie { vezi doamne pentru a omagia niste femei de ziua lor } , si-l pui pe BODO sa cante , pai asta inseamna indigestie garantata plus coshmaruri noaptea ! Vrei sa-ti tihneasca sarmaua… il aduci pe Banica Jr. sau pe Horia Brenciu , caci asta inseamna muzica nu… Proconsul . 🙂 Iti doresc sa ai o saptamana viitoare cat mai linistita deoarece , se aude ca vine in sfarsit primavara !

  Apreciat de 1 persoană

  1. M-ai amuzat cu stilul tău, dar mai ales cu propunerile muzicale asociate sarmalei.😃😃😃 Mulţumesc! Și tu să ai o săptămână viitoare frumoasă și reușită ! Cât despre primăvară, cred că mai avem de așteptat.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.