Foto:mediafax.ro

Un sucevean, om de afaceri, pe numele lui Ștefan Mandachi, a vrut să demonstreze că un metru de autostradă nu este atât de greu de făcut, dacă ai cu ce, ai cu cine și nu te îngropi în birocrație și nepricepere.

Așa că a trecut la treabă și a construit în 7 ore cu o echipă de 17 muncitori și utilajele necesare, primul metru de autostradă din Moldova. Cheltuielile au fost de aproximativ 4500 de euro. Dacă se construia din bani publici costurile ar fi ajuns la 17.647 de euro.

Foto:adevarul.ro

Suceveanul inițiază un protest îndreptat împotriva celor responsabili de infrastructură propunând ca în data de 15 martie, la ora 15, pentru 15 minute să înceteze lucrul.

Transportatorii, două firme din județul Prahova și firmele omului de afaceri Viorel Cataramă s-au solidarizat cu Ștefan Mandachi urmând ca în data de 15 martie la ora 15 să înceteze lucrul pentru 15 minute.

2 gânduri despre „Protest: 15 martie, ora 15, 15 minute

  1. Bravo fratilor constructori maçoni români ! N-avem nevoie sa ne construiasca drumuri oligarhi straini ! Va sustin si sunt alaturi de voi sufleteste, de aici la Strasbourg, contra ipocritilor francmaçoni români, ce latra-n parlament unii la altii, parc-ar fi câini, caci ei conduc din umbra si trag sforile crezându-se stapâni, uitând ca Cel Ce Este vesnic viu si sfânt, e Împaratul împaratilor si Singurul stapân pe-acest pamânt ! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. ” Transportatorii, două firme din județul Prahova și firmele omul de afaceri Viorel Cataramă s-au solidarizat cu Ștefan Mandachi urmând ca în data de 15 martie la ora 15 să înceteze lucrul pentru 15 minute. ” Asta zic ei ca se cheama … protest ? Este o gluma sinistra si nu un protest ! Protest ar fi daca ar bloca Palatul Victoria macar pentru alea 15 minute !!! Ma rog , asta-i doar parerea mea de fost … ” golan ” !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.