Foto:romaniatv.net

Astăzi, la Reșiţa, această „carismatică persoană” a fost așteptată de un grup restrâns de protestatari #rezist cu o tavă cu rahat (care inițial fusese pregătită pentru Tudorel Toader) și cu o tavă pe care erau mai multe cătușe și un ceas.

Ajuns la Reșiţa cu ocazia alegerilor la șefia PSD Caraș-Severin, Liviu Dragnea a ţinut să transmită social-democraţilor fideli că se va ocupa de fugarii din partid care s-au înscris în formațiunea Pro România (înființată de Victor Ponta), dar și de PLUS. „Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva, până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vedem despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securiști, ce afaceri se învârt și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt PLUS,minus”.

Ai „dreptate”, domnule DICTATOR ! Ia-i pe toți la rând, nu scăpa pe nimeni! Fă-le tuturor dosare penale, nu degeaba schimbi legile justiției ca pe șosete ! Ba, cel mai bine, fă-ne tuturor celor care nu-ţi împărtășim „idealurile” câte un dosar penal ! Nu de alta, dar ne simțim frustraţi.

La aceeași întâlnire liderul PSD a adăugat, referindu-se la Klaus Iohannis:” Ce suflet să ai, să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că 4 milioane de copii nu vor primi alocaţie mărită de la 1 martie, de ieri trebuia să primească„.

Am prevăzut aceste declaraţii demagogice într-un articol scris în 22 februarie. Exceptând lipsa acordului ( să știi, subiectul se acordă cu predicatul) ai devenit foarte previzibil, maestre, lacrimile îți mai lipseau! Începi să-ţi pierzi din îndemânare. Îmi doresc, doar, ca națiunea asta să nu se mai lase înșelată de „sentimentele tale ieftine” și mincinoase.

12 gânduri despre „„O să ne ocupăm și de ei! „

 1. Mie îmi inspira acesti „lideri” ce se lupta cu morile de vânt, (calcându-si demnitatea de om, inconstienti de raul ce-l fac poporului care i-a ales, si lor personal) doar dispret si compasiune, deoarece, asemeni poporului iudeu, când Cel ce le-a fost trimis de catre Dumnezeu sa le elibereeze sufletele de la pierzarea idolatriei iubirii de bani, rataciti de la Adevarata Lege, n-au înteles mesajul lui Mesia, acuzându-L ca raufacator si instigator, tradat de Iuda si vândut si abandonat de toti iudeii, conducatorului roman, cerându-i insistent guvernatorului Pilat din Pont sa-L Rastigneasca, cu toate ca acest roman, nu gasea nici o vina în Fiul omului Hristos (Mesia) , încercând prin multe mijloace sa-I dea drumul.
  Totusi, în timp ce era suspendat pe cruce, scuipat, înjurat, batjocorit, lovit si abandonat de Dumnezeu, se ruga si a zis: „Tata, iarta-i, caci nu stiu ce fac !”
  O seara si o duminica magnifica, draga Constanta !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Şi eu îi disprețuiesc, Iosif, pentru tot răul pe care ni-l fac, pentru bătaia de joc pe care ne-o aruncă în față, pentru rușinea pe care o abat asupra noastră oriunde s-ar afla. Oameni „mici” spiritual, lipsiți de crez şi de demnitate, înaripați doar de dorința de parvenire şi îmbogățire peste noapte.
   Să ai o seară frumoasă şi o duminică binecuvântată !

   Apreciază

   1. Eu, de când am venit în Franta lucrez în constructii pe post de maçon, si purând acest titlu am cercetat si studiat aceasta ramura sectara neocomunista a francmaçoneriei Orientale si Occidentale, constatând si concluzionând ca în România cele doua ordine mondiale, sunt într-un conflict evident, pe fatza, înca din ’89 iar scutul american de la Deveselu a pus ordinul Oriental pe jar, determinându-l la acte necugetate de amenintari la adresa ordinului Occidental, iar de aici pâna la haosul dezbinarilor si tradarilor la nivel înalt, nu ne mai putem astepta decât la o forma de anarhie necontrolata de puterea absoluta de la vârful piramidei sistemului ocultei mondiale, care este pe punctul de a fi demolata de cutremurul masei de pamânt nisipos si alunecos pe care a fost construita de catre „omul faradelegii” sustinut de „Mamona” prin puterea „Fiarei”.
    O duminica cu primavara însorita în Suflet, draga Constanta !

    Apreciază

  1. Și încep să cred că va fi vai de națiune. Priveam ieri câţi se adunau la ședința de partid de la Reșiţa și mă gândeam că românii n-au înțeles nimic din perioada ceaușistă.Ba, unii își doresc să ne reîntoarcem la „epoca de aur”.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.