„O să ne ocupăm și de ei! „

Foto:romaniatv.net

Astăzi, la Reșiţa, această „carismatică persoană” a fost așteptată de un grup restrâns de protestatari #rezist cu o tavă cu rahat (care inițial fusese pregătită pentru Tudorel Toader) și cu o tavă pe care erau mai multe cătușe și un ceas.

Ajuns la Reșiţa cu ocazia alegerilor la șefia PSD Caraș-Severin, Liviu Dragnea a ţinut să transmită social-democraţilor fideli că se va ocupa de fugarii din partid care s-au înscris în formațiunea Pro România (înființată de Victor Ponta), dar și de PLUS. „Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva, până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vedem despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securiști, ce afaceri se învârt și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt PLUS,minus”.

Ai „dreptate”, domnule DICTATOR ! Ia-i pe toți la rând, nu scăpa pe nimeni! Fă-le tuturor dosare penale, nu degeaba schimbi legile justiției ca pe șosete ! Ba, cel mai bine, fă-ne tuturor celor care nu-ţi împărtășim „idealurile” câte un dosar penal ! Nu de alta, dar ne simțim frustraţi.

La aceeași întâlnire liderul PSD a adăugat, referindu-se la Klaus Iohannis:” Ce suflet să ai, să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că 4 milioane de copii nu vor primi alocaţie mărită de la 1 martie, de ieri trebuia să primească„.

Am prevăzut aceste declaraţii demagogice într-un articol scris în 22 februarie. Exceptând lipsa acordului ( să știi, subiectul se acordă cu predicatul) ai devenit foarte previzibil, maestre, lacrimile îți mai lipseau! Începi să-ţi pierzi din îndemânare. Îmi doresc, doar, ca națiunea asta să nu se mai lase înșelată de „sentimentele tale ieftine” și mincinoase.

12 comentarii

 1. Marius Macineanu · martie 2

  Ce nenorocit , Dracnea asta !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Iosif · martie 2

  Mie îmi inspira acesti „lideri” ce se lupta cu morile de vânt, (calcându-si demnitatea de om, inconstienti de raul ce-l fac poporului care i-a ales, si lor personal) doar dispret si compasiune, deoarece, asemeni poporului iudeu, când Cel ce le-a fost trimis de catre Dumnezeu sa le elibereeze sufletele de la pierzarea idolatriei iubirii de bani, rataciti de la Adevarata Lege, n-au înteles mesajul lui Mesia, acuzându-L ca raufacator si instigator, tradat de Iuda si vândut si abandonat de toti iudeii, conducatorului roman, cerându-i insistent guvernatorului Pilat din Pont sa-L Rastigneasca, cu toate ca acest roman, nu gasea nici o vina în Fiul omului Hristos (Mesia) , încercând prin multe mijloace sa-I dea drumul.
  Totusi, în timp ce era suspendat pe cruce, scuipat, înjurat, batjocorit, lovit si abandonat de Dumnezeu, se ruga si a zis: „Tata, iarta-i, caci nu stiu ce fac !”
  O seara si o duminica magnifica, draga Constanta !

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · martie 2

   Şi eu îi disprețuiesc, Iosif, pentru tot răul pe care ni-l fac, pentru bătaia de joc pe care ne-o aruncă în față, pentru rușinea pe care o abat asupra noastră oriunde s-ar afla. Oameni „mici” spiritual, lipsiți de crez şi de demnitate, înaripați doar de dorința de parvenire şi îmbogățire peste noapte.
   Să ai o seară frumoasă şi o duminică binecuvântată !

   Apreciază

   • Iosif · martie 3

    Eu, de când am venit în Franta lucrez în constructii pe post de maçon, si purând acest titlu am cercetat si studiat aceasta ramura sectara neocomunista a francmaçoneriei Orientale si Occidentale, constatând si concluzionând ca în România cele doua ordine mondiale, sunt într-un conflict evident, pe fatza, înca din ’89 iar scutul american de la Deveselu a pus ordinul Oriental pe jar, determinându-l la acte necugetate de amenintari la adresa ordinului Occidental, iar de aici pâna la haosul dezbinarilor si tradarilor la nivel înalt, nu ne mai putem astepta decât la o forma de anarhie necontrolata de puterea absoluta de la vârful piramidei sistemului ocultei mondiale, care este pe punctul de a fi demolata de cutremurul masei de pamânt nisipos si alunecos pe care a fost construita de catre „omul faradelegii” sustinut de „Mamona” prin puterea „Fiarei”.
    O duminica cu primavara însorita în Suflet, draga Constanta !

    Apreciază

   • Constanta Cretu · martie 3

    Mulțumesc, Iosif !

    Apreciat de 1 persoană

 3. racoltapetru6 · martie 3

  Vai de sărmana națiune care nu simte cum se strânge lațul dictaturii, orbită de minciuni și manipulări care-i adorm simțurile.

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · martie 3

   Și încep să cred că va fi vai de națiune. Priveam ieri câţi se adunau la ședința de partid de la Reșiţa și mă gândeam că românii n-au înțeles nimic din perioada ceaușistă.Ba, unii își doresc să ne reîntoarcem la „epoca de aur”.

   Apreciat de 1 persoană

 4. ina02s · martie 3

  Asa sa fie, Natiunea sa nu se lase inselata. Se duce in teritoriu sa-si inscauneze oamenii. Vor inca sa-si pastreze influenta. Sa speram ca nu vor reusi. 😀

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.