Foto:mariuscruceru.ro

Cam așa s-ar traduce ce a făcut PSD cu bugetul, care se născuse mort. A trecut amendamentul privind alocaţiile copiilor, iar noi ne-am bucurat după ce „altă întrebare” și Vosganian au renunțat la reluarea votului. S-a cerut pauză și tătuca Dragnea i-a convocat pe toți la o scurtă ședință. Apoi a intrat radios și de la tribună a anunțat că a găsit sursa de finanțare: crește deficitul bugetar.

Oare așa să fie? Sau a fost o mișcare calculată ?

Păi, ia să ne gândim. Iei de la serviciile speciale bani să îi bagi în vitamina D în anul în care avem președinția UE, summit-ul celor 27 de state, deci evenimente care implică activitatea acestor servicii pe care le lași fără finanțare sau cu o finanțare mult mai mică.

Bugetul trebuie să fie adoptat de Iohannis în integralitate. Dacă îl adoptă este de acord cu subfinanțarea serviciilor speciale. Ceea ce mă îndoiesc că va face. Dacă îl atacă este clar că va fi arătat cu degetul că este „singurul vinovat”dacă de la 1 martie copiii nu vor primi alocaţii majorate. Cu atât mai rău în cazul de faţă când amendamentul cu alocaţiile vine din partea PNL.

Nu-i așa că Dragnea are o minte diabolică ?

8 gânduri despre „Despre cum să arunci mâţa moartă în curtea altuia

 1. Minte de cocos de tara,
  stapân doar peste gaini,
  caci antenele-l prepara,
  si-l înghesuie-ntre spini…
  El nu este în masura,
  sa perceapa tot sistemul,
  nu e bun, decât de gura,
  si a încâlcit tot ghemul… 🙂
  O seara magnifica, draga Constanta !

  Apreciază

  1. Ești sigur Iosif că îl prepară „antenele”? Eu cred că ălea sunt doar portavocea. Să nu fie „preparat” de alții care ar vrea să ne vadă alungați Din UE.
   Mulţumesc, asemenea și ţie !

   Apreciază

 2. Pai, din punctul meu de vedere TELE viziunile sunt la putere, iar acestea au fost, sunt si vor fi mereu, împotriva lui Dumnezeu, doar de partea celui rau ! 🙂
  Nici rusilor nici americanilor nu le pasa de UE, ci doar de a domina si asupri popoarele prin politica lor EGOista imperialista de a influenta si domina planeta albastra Terra, fara a tine cont de masele disperate, amenintându-se reciproc, aroganti, cu capacitatile lor destructive nucleare, ca si cum ei ar fi creatorii si stapânii Universului; inconstienti si iresponsabili, netinând seama de milioanele de Suflete inocente ale copiilor orfani, al batrânilor si vaduvelor abandonate de acest sistem injust, inuman, în care cele mai elementare drepturi inalienabile ale omului, date de Dumnezeu fiecarui om nascut pe Terra, sunt încalcate de acesti „monstrii” lipsiti de sentimente si valorile naturale ale IUBIRII ADEVARATE,neconditionate, sacrificatoare, fara prejudecati, aratate în CUVANTUL SFÂNT, Întrupat în Hristos cel rastignit.
  Lumea întreaga sta cu frica de amenintare acestor uriasi netaiati împrejur cu inima, însa un copil asemeni lui David cu prastia lui, le va veni de hac în scurta vreme si pe nepregatite lasându-i muti si tacuti pentru eternitate.
  http://www.msn.com/fr-fr/actualite/monde/vladimir-poutine-menace-de-d%c3%a9ployer-ses-nouveaux-missiles-contre-les-occidentaux/ar-BBTQREf?li=BBoJIji&ocid=AARDHP

  Apreciat de 1 persoană

 3. Jocurile politice sunt bine gândite de consilieri versați. Din păcate, Dragnea îi are pe cei mai scumpi și pricepuți experți în acest domeniu, după cum s-a văzut și din alegerile precedente. Nici jurnaliștii nu fac excepție, mulți dintre ei încălcând codul de obiectivism la care ar trebui să fie credincioși, conform statutului. De aici și manipulările la care poporul e atât de sensibil.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Suntem minţiţi cu nerușinare și manipulați. Am devenit foarte suspicioși și vedem numai conspirații. Ni s-a indus această stare de către „profesioniști” bine plătiți. Scopul lor este evident. Suntem ţintele unor arme psihologice.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.