Foto:thedailymash.co.uk

I-am dat gata pe europeni. Probabil că nu li s-a mai întâmplat ca un stat care deține preşedinţia rotativă a UE să dorească blocarea propriului candidat la funcția de procuror şef al Parchetului European.

Da, da, Tudorele, ştiu de ce te temi. Câteodată soarta ţi le plătește de nu te vezi. Vei mai fi la fel de vulpoi când va avea Kövesi puterea şi obligația, totodată, să verifice dacă ai respectat recomandările Comisiei de la Veneția sau GRECO (Grupul Statelor Împotriva Corupției)?

Ştii ceva ? Nu mai strica hârtia (ai milă de păduri!) şi tonerul degeaba, că nicio ţară singură NU poate bloca o candidatură. Cum ar zice „cineva” GHINION !

8 gânduri despre „The Guardian – Ţara care vrea să-şi blocheze propriul candidat la şefia Parchetului European

   1. Persoanele din dosare, au ieșit cum au intrat, cu banii tot în posesia lor, pentru că brusc au devenit scriitori, prejudiciu recuperat aproape de zero, ioc.
    Totul a fost un spectacol grotesc pentru televiziuni, oamenii saturați de promisiuni, s-au mulțumit prin a spune când cineva a fost arestat, na, să crape că a furat țară, dar nu a fost de ajuns, cum să nu recuperezi banii furați.
    Am votat un președinte care nu turuie, vocal vorbind, unul care nu are nici astăzi forța să se impună, iar asta s-a văzut de la început. Ciuma a tăiat în voi, care opoziție, nimeni nu s-a opus, au făcut un dezastru de neimaginat, pe care nu cred că îl vor mai întrepta vreodată.
    Într-o țară în care șase medici îți pleacă zilnic, viitorul mai există dar ca și un cuvânt, cine e de vină, cred că suntem cu toții. Banii de afară nu sunt atractivi pentru guvern, nu îi pot fura ușor, pentru că olaful este cu ochii pe ei, fură din cei din țară, are dreptate și Corina Crețu, dar cu cine. Poate greșesc, dar așa văd eu după șanț politica.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Vezi, George, în mare tot ce ai spus e și părerea mea. Că nu s-au confiscat averile pentru a se recupera prejudiciile parțial se datorează legislația, parțial faptului că și le-au pus la adăpost până s-au „scremut” ăștia să-i acuze. Da, în închisori au devenit cu toții scriitori, dar recunoaște că tot legislația le permite să scape mai repede cu asta. Au reușit să ne divizeze, să ne învrăjbească pe unii împotriva celorlalți, să privim cu groază fiecare „inițiativă legislativă”. Poate din această cauză am ajuns să cred că doar o monitorizare atentă din partea UE ar fi ultima soluție.

     Apreciat de 1 persoană

 1. Televiziunea si Internetul a avut si continua sa aiva un impact destructiv asupra valorilor, culturii, credintei si perceptiei simplitatii, originale, naturale, promovând si raspândind prin mass-mediile virtuale, (de catre agenti infiltrati, bine platiti ai oligarhilor, lipsiti de scrupule, egoisti, corupti, ipocriti si lasi) stiri falsificate, exagerate, distorionate, menite sa induca panica si spaime printre masele credule, care si-au pierdut orientarea terestra, traind stresati de problemele cotidiene ale supravietuirii, robi si sclavi al minciunilor mediatizate din vârful sistemului Pi-Ra-Mi-Dei, de unde ochiul lui Horus urmareste fiecare miscare a „viermilor” consumatori de imagini si cuvinte falsificate, imitatii perfecte a ADEVARULUI ABOLUT ELIBERATOR, tinându-i în propriile „excremente” ale mintilor lor bolnave si otravite de veninul „sarpelui” din Eden…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.