Tudorel Toader, o unealtă vicleană

Una e să fii prost-prost și alta e să fii prost-prefăcut și viclean.

Pe Viorica Dăncilă am ajuns s-o deplâng, atâta o duce capul. Pe Liviu Dragnea îl înțeleg (nu-l aprob, ba dimpotrivă), își apără averea și libertatea (un corupt-dictator). Dar mult mai periculos mi se pare acest Tudorel Toader.

Foto:digi24.ro

De ce ? Mi se pare periculos, în primul rând, pentru că are cunoștințele de drept necesare să facă „varză” legislația care vizează corupția, atâta câtă mai există în România la ora actuală. Mi se pare periculos pentru că ocupă o functie importantă în guvern, aceea de ministru al justiției, pentru a pune presiune pe magistrați de câte ori nu-i convine ceva. Mi se pare periculos pentru că a trecut pe la Curtea Constituțională a României, unde a fost judecător, iar acum jonglează cu deciziile acestei instanțe. Și mi se pare periculos pentru că nu găsesc altă explicație, vis a vis de ceea ce face, decât că s-a transformat într-o unealtă a partidului care îl susține, „uitând cu desăvârșire” principiile de bază ale dreptului.

Cât de lipsit de scrupule să fii încât să trădezi interesele ţării pentru că tu ai identificat un „posibil adversar redutabil”? La cine mă refer? La Laura Codruța Kövesi.

Foto:stirileprotv.ro

N-a știut cum să se scape mai repede de ea (în colaborare cu CCR) forțându-l pe Iohannis să o demită, iar acum „fiebe” că plângerea ei a fost admisă de CEDO. Nu contează că, în cazul în care instanța europeană îi va da dreptate, decontul îl vom face tot noi, românii.

Selectată pe criterii strict profesionale, alături de alte două persoane, pentru funcția de procuror-șef al parchetului european, Codruța Kövesi se bucură de antipatia personajului care ocupă fotoliul de ministru al justiției. Acesta amenință că va trimite fiecărui parlamentar european decident câte o copie a deciziei CCR, făcând lobby împotriva ei. De ce? I s-a făcut teamă ?

Cât de josnic și jalnic să fii încât să lupți împotriva intereselor propriei ţări doar pentru a-ţi plăti poliţele ? Domnu’ profesor de drept, domnu’ fost judecător, domnu’ ministru, să-ţi fie rușine ! Ne faci de râs !

14 comentarii

 1. ina02s · Acum 15 zile

  Omu’ viclean e mai periculos decit oricine. Stie ce face… din pacate..

  Apreciat de 1 persoană

 2. Iosif · Acum 15 zile

  Citid aceasta postare, am realizat cât de mult seamana starile si luptele mele sufletesti, cu cele din tara natala si ma gândeam ca este posibil ca toti românii autentici plecati dupa ’89 sa simta în inima lor aceleasi sentimente si framântari continue, de dezradacinati si exilati, alungati de puterile oculte din Est si West care de 30 de ani, provoaca „alesii neamului” la dezbinare si neântelegeri, fiecare dintre aceste doua „fiare” disputându-si suprematia si controlul nejustificat, influentând masele prin liderii politico-religiosi, de stânga sau dreapa, iar acesti inconstienti, nu realizeaza ca România apartine românilor si ca face parte din EU, iar marile puteri mondiale nu au nici un drept sa se amestece în problemele interne, care tin DOAR de vointa si alegerea poporului majoritar constient, prin alegeri libere si/sau referendum, iar acestea, de la revolutia furata tinerilor martiri din ’89, numai libere nu au fost. Pacat de sângele varsat !
  O seara frumoasa, Suflet drag !

  Apreciat de 2 persoane

  • Constanta Cretu · Acum 15 zile

   Au fost niște sacrificați. Păcat că n-am învățat nimic!
   Mulţumesc ! O seară cu liniște și pace!

   Apreciază

   • Iosif · Acum 14 zile

    Sper ca aceasta doamna, Codruta Kövesi sa beneficieze de sprijinul lui Dumnezeu, sustinerea lui Emanuel, al EU si al tuturor nenorocitilor români, dezradacinati si obligati de oligarhia comunist-socialista, sa plece în sihastrie departe de superba tara si mama, Românie, decimata, batjocorita, jefuita, despadurita, supta de lipitori cu doua capete,de întreaga oligarhie corupta de lacomie, fara scrupule,într-o inconstienta crasa fara precedent în istoria milenara al acestui popor si neam minunat, al acestui ARBORE DE VIATA, cu radacini în RAIUL lui DUMNEZEU de unde îsi trage *SEVA* si obârsia VIETII atemporale…
    O zi binecuvântata cu pace si iubire curata, sfânta, nealterata de poluarea constiintelor adormite de drogul minciunilor raspândite de slujitorii întunericului abisal, cu ajutorul tehnicii mass-mediei în real si virtual, ce curg zi si noapte ca zoaiele pe canal, provocând umanitatea la frica, suspiciune, dezbinare, ura si lupte exterminatoare, între rase, continente si popoare.
    P.S. „NIHIL SINE DEO”, era trecut cândva pe drapelul tricolor, poate aceasta absenta de pe steag a concurat la caderea tarii în cea mai de jos „groapa de dejectii” a lumii.
    Sa fiti iubiti si fericiti !

    Apreciat de 1 persoană

   • Constanta Cretu · Acum 14 zile

    Mulţumesc, Iosif! Trăiesc cu nădejdea că vor veni și vremuri mai bune, că vom reuși să ieșim din fundătura în care am ajuns, că vom reuși să ne regăsim identitatea și respectul de sine pe care l-am pierdut în drumul anevoios spre democrație.

    Apreciază

   • Constanta Cretu · Acum 14 zile

    O zi plină de gânduri bune!

    Apreciază

 3. ecoarta · Acum 15 zile

  Simt un gol imens si total in fiinta mea! Doamne, pe ce maini a incaput biata tara!? Dureros e ca noi i-am cocotat in frunte pe păduchii ăştia!

  Noapte buna!

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · Acum 15 zile

   Acum doi ani, când mi-am petrecut iarna în stradă la proteste, îmi amintesc că nu m-am putut abține să scriu pe Facebook nemulţumirea susținând că NOI suntem principalii vinovaţi pentru că am permis ca astfel de oameni să ajungă să conducă o ţară.
   Mulțumesc pentru gândurile tale bune! Te îmbrățișez ! Noapte bună !

   Apreciază

 4. Constanta Cretu · Acum 15 zile

  Acum doi ani, când mi-am petrecut iarna în stradă la proteste, îmi amintesc că nu m-am putut abține să scriu pe Facebook nemulţumirea susținând că NOI suntem principalii vinovaţi pentru că am permis ca astfel de oameni să ajungă să conducă o ţară.
  Mulțumesc pentru gândurile tale bune! Te îmbrățișez !

  Apreciază

 5. racoltapetru6 · Acum 15 zile

  Aștept cu speranță alegerea lui Koveși în funcția de procuror-șef european. Ar fi o mare nemulțumire pentru Toderică și o gură de aer pentru cei care susțin lupta anti-corupție.

  Apreciat de 1 persoană

  • Constanta Cretu · Acum 15 zile

   Sper din tot sufletul ca ea să fie pentru următorii ani procurorul-șef al Parchetului European. Cred că e ultima noastră șansă de a-i opri pe „aleșii noștri” din avântul cu care distrug democrația.
   O zi frumoasă să ai !

   Apreciat de 1 persoană

 6. Constanta Cretu · Acum 15 zile

  Sper din tot sufletul ca ea să fie pentru următorii ani procurorul-șef al Parchetului European. Cred că e ultima noastră șansă de a-i opri pe „aleșii noștri” din avântul cu care distrug democrația.
  O zi frumoasă să ai !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.