Bărbate, treci la fapte! este o comedie savuroasă. Comicul de situație, confuziile, aventurile amoroase pline de haz constituie rețeta ideală pentru o frumoasă seară de sâmbătă.

Patronul unui magazin luxos de blănuri, dorind să câștige inima amantei sale, se hotărăște să vândă un mantou de vizon, cu un preţ derizoriu, soțului acesteia. Situația se complică în momentul în care soţul cumpără haina mult râvnită nu pentru soție, ci pentru amanta lui. Totul iese de sub control, iar nebunia se dezlănțuie odată cu întoarcerea intempestivă din vacanță a soției patronului, cea care este și acționar majoritar al afacerii.

Dar…totul e bine, când se termină cu bine, cu râsete și multă veselie.

2 gânduri despre „Bărbate, treci la fapte !

  1. Arta si cultura, bine si cu profesionalism realizate, de geniile acestor miscari de masa, dealungul istoriei omenirii, au fost armele frumoase, placute si pasnice cele mai puternice si influente, prin care perceptia si mentalitatea obscurantismului si decadentei înselaciunilor umane, a fost demascata, lovita si învinsa, producând autentice TREZIRI spirituale din somnolentele de masa provocate de „sarpele” religiilor si credintelor idolatre ale multitudinilor zeitatilor antichitatii, culminând cu rastignirea Fiului omului , Hristosul lui Dumnezeu, de catre cei la care a venit, si care de doua milenii L-au respins si batjocorit, vânzându-L si dându-L pe mâna pagânilor, care prin religia Iudeo-crestina-islamica continua sa faca ravagii printre Sufletele omenirii întregi, dezbinând popoare, natiuni, limbi, culturi si traditii omenesti, dominând si batjocorind cu ajutorul politicii „Fiarei”, cu putereile financiare „Mamona” ,si religia mondiala dominanta, „omul faradelegii”/”prorocul mincinos” aceasta minunata, magnifica,si paradoxala Gradina a Edenului, numita Terra pe care „ei” acesti oligarhi slujitori ai subteranelor întunecate secrete „taina faradelegii”,stapânesc peste creatia lui Dumnezeu, luptânduse cu EL, Facatorul Universului.
    Acum judecata lui Dumnezeu a venit peste ei, si vor da socotrala în fata Lui de fiecare faradelege facuta dealungul vietii lor, fiecare în mod personal.
    O duminica sublima draga Constanta !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.