Ei formau trupa Goodbye to Gravity: Andrei Găluţ, Alex Pascu, Bogdan Lavinius Enache, Vlad Ţelea și Mihai Alexandru. Pentru patru dintre ei timpul s-a oprit în loc în 30 octombrie 2015 și zilele următoare. Au avut neșansa să se nască în România, au avut neșansa să concerteze în acea noapte în clubul Colectiv. Singurul supraviețuitor, solistul Andrei Găluţ, deși a avut arsuri pe 45% din suprafața corpului, a scăpat cu viață datorită tratamentului primit în Olanda.

    Astăzi vizionam pe YouTube videoclipul filmat de Arhiva mea în acea noapte de groază și mă gândeam că până acum (01.02.2019) nimeni nu a fost condamnat definitiv, nimeni nu a răspuns pentru neglijență, pentru lipsa igienei din spitale, pentru folosirea substanțelor pirotehnice în incinte închise. Și astăzi, deși s-a schimbat legislația, viaţa celor care participă în cluburi, la concerte, este pusă în pericol, de cele mai multe ori ieșirile de incendiu fiind încuiate sau blocate. Și mă mai gândeam că mulți dintre cei care apar în filmare nu mai sunt printre noi.

Pentru cei dispăruți în Colectiv mă rog pentru pace și liniște, dar să nu aibă parte de ele toți cei vinovați !

GOODBYE TO GRAVITY – THE DAY WE DIE

4 gânduri despre „Goodbye to Gravity – The Day We Die

    1. În acea nefastă zi, de puţin a lipsit să nu fiu la concert. M-am întors din Londra în 29 octombrie și n-am avut timp să-mi rezerv cazarea în București. Când spun că nici astăzi nu sunt respectate avizele ISU o spun în cunoștință de cauză. Mergem în continuare la concerte pentru că asta ne place, nu pentru că am fi mai în siguranță.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.