Desfășurat pe parcursul a patru zile, în perioada 18 – 21 iulie 2019, într-un cadru peisagistic deosebit, Parcul Central Brezoi, Open Air Blues Festival se bucură în acest an de prezența unor muzicieni recunoscuți pe plan internațional. Deși line-up-ul nu este definitiv, confirmarea participării la festival a unor nume sonore în muzica blues precum Beth Hart, Oscar Benton sau Ana Popovic demonstrează faptul că acest festival a crescut de la an la an, devenind cel mai important festival de gen din România.

Pianistă, compozitoare și totodată bucurându-se de o voce plină de profunzime, scânteietoare și dinamică, Beth Hart a început de timpuriu să cânte, dar primul său album va apare în anul 1999. În decursul anilor colaborează cu chitariști renumiţi, cum ar fi Slash, Jeff Beck, Joe Bonamassa, la realizarea albumelor. În perioada 2011-2018 are multe nominalizări la Blues Music Awards, fiind desemnată câștigătoare în 2014, 2017 și 2018 la categoria cel mai bun solist de blues feminin, precum și la categoria instrumentist-vocal. Miniturneul european de promovare a albumului Seesaw alături de Joe Bonamassa este încununat de succes conducând la nominalizarea la un premiu Grammy

I’d Rather Go Blind este tributul adus marelui Buddy Guy.

Ana Popovic, chitarist şi solist de blues din Serbia locuiește în prezent în Statele Unite.
În 1998 a plecat din ţara natală în Olanda pentru a studia chitara în jazz.
Albumele ei blues înregistrate în Statele Unite se bucură de apreciere, fiind nominalizată la Blues Music Awards în 2014. Accesând link-ul de mai jos veţi descoperi minunata lume a blues-ului în interpretarea Anei Popovic.

Iubitorii acestui gen muzical sunt așteptați la Brezoi în această vară !

4 gânduri despre „Open Air Blues Festival

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.