Foto: zf.ro

Ne apropiem de jumătatea lunii ianuarie și nu avem bugetul adoptat. „Gurile rele” discută că la Ministerul Finanțelor nu prea dau bine calculele, că ar fi trebuit să ne încadrăm în deficit de maxim 3 % și el se apropie vertiginos de 5. Ministrul neagă acest lucru, dar găsește la tot pasul ţapi ispășitori.

Anul a început cu descăunarea șefului ANAF pe motiv de incompetență. În locul lui Ionuţ Mișa a numit-o pe Mihaela Triculescu, „economist cu vastă experiență”, care n-a lucrat până acum în sistem, ci ca lichidator judiciar. Mișcarea mă nedumerește și mă întreb ce urmărește Teodorovici. Vrea cumva să introducă toate firmele cu datorii în faliment?

Apoi a venit rândul băncilor pe profitul cărora stă cu ochii aţintiţi și, umflându-se în pene, declară în faţa reporterilor că a venit timpul să meargă și Isărescu la minister să dea socoteală. Sincer? Isărescu poate oricând băga în buzunar zece ca Teodorovici și Vâlcov la un loc, iar în conferința de presă îl apostrofa pe ministru ca pe un copil numind suprataxarea băncilor drept „trăsnaia” cu care i-a surprins pe bancheri.

Și…cine urmează la rând, domnule ministru?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.